Jaha, farväl då!

...nu slutar jag nog skriva i den här. Känns så onödigt. Jag har en annan blogg som kanske uppdateras någon gång ibland.

Den här har hållt sen sommaren 2006 och det finns en JÄVLA massa sköna minnen. Det bästa som finns är att gå tillbaka ett, två eller tre år och kolla hur det var då men nu känns det som jag hittat rätt och inläggen blir bara färre och tråkigare så uppdateringen här kommer nog avta helt från och med nu.



Tack alla ni få trogna läsare. Följ gärna med till den andra bloggen
Farewell!

LAJZAN!!

Micke: -Så, när kommer ungen?
Cissi: -Vilken unge?
Micke: -Jag hörde att du va gravid!
Cissi: -DU HÖRDE FEL!


Lajzan Marie Arnblom, nu slutar du genast att sprida dumma rykten som inte är sanna. ANNARS!!!!!

Hörrudu Mosangosan

Nu får du nog ta och trycka ut den där om det ens ska vara fysiskt möjligt... -Gaah!!



Fast usch så fin du är!

Fort ska det gå!

Bara för att jag är skön har jag nu beställt en PartyShooter!


Brofolk Brofolk, gotta love 'em!

Jag är helt värdelös på att uppdatera nu för tiden men wtf, plugg, jobb, städning och nu har det varit en hel del packning också.

Idag var jag i stan med mammsen, hon skulle shoppa och ja kolla på men det blev typ tvärtom. Jag fick med mig flipflop från Ed Hardy till mig och Fredrik, en skjorta, skor, jeans, cyklop... och fan & hans moster. Mammsen fick väl en eller två kassar medan en annan gick runt och konka som en packåsna.
Vi åkte direkt till Åkis efter shoppingen och träffade papi chulo och min kära fästman som satt och smutta på en varsin öl, själv tog jag en cola, mm mm mm...
Ja, jag körde ju, så efter en stund vandrade vi hemåt, jag snodde lite sommarkläder innan det var dags att bege sig.


Vi kommer helt enkelt vara liiite schtekigare än ALLA andra!

Nu är jag hemma, vi är färdigpackade och klara. Mannen däckade på soffan efter en si sådär sex öl och jag vet inte om han är helt klar än. Jag får inte liv i mansfolket heller, han blir bara pissed även fast jag är så snäll och pussar honom på skäggstubben. Hmm, hajar noll men va gör man liksom. Förhoppningsvis är han klar imorgon när Anteman står utanför and honks the horn såattsäga!

Anywho, jag snackade om ett studiebesök som skulle göras i veckan i förra inlägget. Alla var så fascinerade över hur bra miljön var, hur dom arbetade och att de hade en matsal. -Kors in the tak. Varenda förskola jag jobbar på har liknande miljöer och tre av fyra förskolor i det företaget jag jobbar i nu har matsal så  jag fattar inte va the big fuzz va om. Nej, hujeda mig! Ska man behöva bitchslappa upp folk??

Nej hörni gott folk, nu tycker jag att ni fått höra nog. Imorgon drazzar jag till the Egypt, och kommer inte hem fören det är vår här hemma. Eller nästa Lördag för att vara mer exakt.

Nu signar Cissi (a.k.a Pruttbullen) ut.
Peace out Bönder!

RSS 2.0