Födelsedagsfest

Shuuue hoes!
Jag tog mammsens bil igår klockan sju för att hämta upp Linda och Tessan och sen vidare ut mot Stenhamra och till Linn. Jag var som vanligt jättesen och när vi kom dit var alla redan där, Mosan, Emilia, Martin, Wredde, Öhman och självklart födelsedagsbarnet själv. Det blev massa god mat & dricka.






Senare på kvällen/natten kom även Jocke med vänner och Björn, Öhmans gubbe. Trevligt var det iaf och vi lekte fuck me och den nya leken som vi lärde oss hemma hos Jonas. Massa skojsigt hade vi och jag spenderade även natten i Linnsans gamla flickrum.

Imorse blev jag som vanligt väckt, först av Martin och sen kom Linnsa in och mös lite med mig. Martin var jättejobbig och hoppade på mig, jag blev också sparkad, slagen och kramad. Detta var dock innan han blev jättedålig och jättebakis.
Jag och Linnsan tog en snabb visit i affären sen gjorde hon supergoda, superstarka enchaladas. Mums! Sen åt vi choklad och chips medan Martin kollade på forboll. Jag och Linn tyckte dock inte att det var kul så vi gick upp till övervåningen och kollade på X-Men tre istället. Efter filmen begav jag mig hemåt för middag, det blev en fjärdedel av en sallad från pizzerian nere i åkis och sen kollade jag på Do's and Don'tsE!. -Väldigt givande!
Nu sitter jag här och Olson ringde nyss och ville leka sprit, jag bangar aldrig så det blir nog så ikväll. Jag vet inte var eller när för Olson skulle ringa upp så får se helt enkelt. Om det är någon som är på är det bara att holla at me.


Yo broes!

Kommentarer
Postat av: Linda

De går inte att förstora bilderna jue.. :(

2007-08-30 @ 13:29:09
URL: http://yeeselson.blogg.se
Postat av: cecilia

Jodå det kan man , man måste bara vänta en stund

2007-08-30 @ 23:02:49
URL: http://ceciiliaa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0