Midsommar

Nu har det gått ett par dagar igen så det är väl lika bra att uppdatera lite.

Jag och Lajzan hittade ingenstans där man kunde kirra tröja så vi åkte till Sumpan igen och lämnade in de på ett ställe där de tryckte åt oss och vi fick hämta dom igen på Måndagen sa dom. Det sög lite eftersom vi hade velat ha dom på midsommar men men...
Vi gick hem igen och jag packade ihop mig för Blidö medan jag väntade på fredrik som tog så där lagom lång tid på sig men till slut kom vi iväg iaf och det var ett jävla helvette den bilresan. Sura miner, köer och F glömde sin väska i sin bil (vi åkte min). Turligt nog skulle Lajzan och Olimpia komma dagen efter så dom fick ta den med sig.
Vi kom fram och fick middag på dirr. Vi drack lite öl och socialiserade sen gick vi och la oss.

Dagen efter var det midsommar och dagen D. Vi väcktes som vanligt ganska tidigt och alla tjejorna fick plocka blommor medan fader och pojkvän kirrade stången. Jag, mammsen och lillsyrran träffade på en snok som låg och softade i solen. Även fast mamma var beredd och vi stod och pekade en timme innan hon faktiskt fick syn på den så skrek hon som ett barn.
Senare kom Marie och Janne, Kennet och Adam också. P-T tokbangade och alla var relativt besvikna på honom och det är fortfarande jävligt oklart vad anledningen till själva dissen ligger. Men vi lyckades ha kul iaf, på eftermiddafen någon kom dök syster, Olimpia och lite smått otippat även Leo. Det slutade med att Lajzan skällde ut mig efter noter eftersom hon lurade ut en liten sanning från Leo om ngt som hände waaay back. Men men... Det löste sig ganska snabbt, hon tyckte att blod är tjockare än vatten och var då ist sur på Leo. Sen var hon nog jävligt glad för hon fick snacka med Martin också.
Efter maten gick alla ner till vattnet, eller vissa gick, vissa cyklade jag satt på flaket på flakan medan Fredrik körde. Jag och Malin var först i vattnet men inte kort efter kom även mamma, pappa och Janne. Resten av gänget bangade totalt men nu har jag iaf badat i havet. Att bada i stan räknad INTE...
Det blev kubb, massor med sprit, bl.a skumpa med jordgubbar. Asnice!
Efter ett tag bestämde sig folket för att dra till wärdshuset men eftersom alla druckit var vi tvugna att gå men det ville inte jag och Lajzan så vi tog en cykel. Typ den skruttigaste bäbiscykeln i världen. När vi äntligen kom fram så visade det sig att wärdsan minsann var stängt så vi cyklade vidare för att kolla nästa ställe. Efter att ha ramlat tre gånger och skämt ut oss totalt för några som ville ha hjälp med vägen och träffat på Axlo så vände vi för att berätta för resten att det inte var öppet. De var så där lagom nöjda men det gick bra ändå. Vi fortsatte hemma istället och det var ingen som klagade för det.







Dagen efter vaknade vi i bäddsoffan av att folk började röra sig och vakna upp. Det var bara att hoppa upp ur sängen och köra igång igen. vi tog en långprommis till Bromstens brygga eller va fasiken det hette. Typ halvvägs så kände jag att ett toabesök skulle sitta fint så när vi ÄNTLIGEN kom fram fick jag ringa efter Leo som fick komma och hämta. Han var på väg att vända när han kört så långt att han trodde han kört fel. -SHIET, GICK ni så här långt?
Hem, toabesök, dusch och sen på'n igen. Ännu en trevlig kväll med lekar och spel. Vi grillade marshmellows över levande ljus och sjöng Björn Rosenström sen var det sängdags igen.



Igår var jag lagom bakis när jag vaknade men det gick över när jg fått i mig lite frukost. Vi städade, fixade och hade oss innan det var dags att åka hem. Förbi Bro först för att F skulle ha kläder och sen Sumpan och mös...
På kvällen var det bio-dags. Sex & The City med tjejorna, så jääävla bra. Efteråt gick vi på Utecompaniet och tog en cosmo sen kom F och hämtade oss. Hem och hopp i säng.






Idag var jag ledig så hela dagen har gått åt till att städa, tvätta och sola. Jag och Lajzan hämtade tröjorna också, hälsade på Fredrik och nu är jag hemma i Sumpan igen. Vi ska på bio ikväll och kolla på Shutter, en skräckis för en gångs skull. Mycket bra!

Puss och kram


Kommentarer
Postat av: julia

bara såru vet så stavas mitt efternamn med dt i slutet (a)

2008-06-23 @ 23:53:49
URL: http://jowlia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0