-Vad som hände igår?... PASS!!

Jävligt oklart. Började med lite oskyldigt drickande hemma hos Micke och slutade barfota utan jacka, väska och busskort på nattbussen.

Nej Lisa va inte med men hon lyckades vara jättefull hon också fast på annat håll. Det tackar vi för, annars hade jag ju inte klarat av dagen.
Jag, Leo och Micke var hemma hos Micke och drack och snackade en massa skit, Micke blev lite irriterad eftersom jag och Leo snackade om ett gemensamt problem, min syster!!
Men kvällen blev sen så vi gick ner till nåt HAK och drack lite till och jag blev som vanligt alldeles för full trots att jag hade lovat mig själv att låta bli. Jag lyssnar inte så mycket på mig själv har jag märkt.
Vi hamnade hemma hos några polacker som inte kunde svenska, jag låg mest i deras säng tror jag men jag minns inte så mycket efter det. Jag vet dock att jag inte hittade mina skor eller min jacka så jag gick till Hässelby strand i bara strumporna och tog nattbussen hem. Bra kväll?! Vet inte om jag tycker det faktist!..
Lyckades spotta iväg några onödiga sms och ringa några jävligt dumma samtal (i'm so sorry). Det var iaf en rörig kväll och det som är borta just nu är: jacka, skor, bankomatkort, busskort, id, pass och väska. Vissa saker vet jag vart dom är men en del är endast ett mine blott! Wops!!

Idag då? Jo, idag har jag vaknat och duschat och sen åkt till Skärvik till min Lisa och bakat peppisar med henne och Linn. De blev jättefina och jättegoda. Vi hade det jättemysigt och käkade middag tillsammans. Nu är jag hemkommen för ca en timme sen och jag mår ganska bra med tanke på omständigheterna. Min lillesyster hatar mig iofs och det är ju inte kul. Jag berättade lite grejer för hennes nuvarande "slav" som jag tyckte han hade rätt att veta men det skulle jag ju inte gjort flör han litar ju på  Linda till 100% och nu är jag hatad på köpet.
Jag orkade bara inte med att ännu en stackars själ ska bli sårad p.g.a hennes megaego efter att hon stampat på Leos känslor ett antal gånger. Men den här nya kille är verkligen betuttad i syster så det finns inget mer jag kan göra än att kolla på medan han sakta men säkert bryts ner till en hjärtkrossad stackars sate. Men usch så hemskt jag skriver, nu får det vara nog!


Vi gillade varandra en gång i tiden

Ha det bäst mina vänner och gör inte som mig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0