Alkohol = Grova beteendeförändringar

Att tänka innan man talar är som att torka sig i arslet innan man har skitit
-Det jag omedvetet lever efter!

Idag gick jag upp vid 12-tiden, I know, alldeles för sent. Leo ringde men egentligen skulle jag ringt och väckt honom vid tio men shit happends. Hur som helst så fixade jag iordning mig och åkte och mötte honom i Hässelby Gård för att få beskrivning till polackerna så jag kunde hämta min jacka men jag märkte att det inte behövdes eftersom Leo hade mött upp dom på Nisses och hämtat grejerna redan. Det tackar vi för!
Polacken har ringt mig hela dagen igår och försökt få mig att komma och hämta grejerna men jag kom hem så pass sent och det finns inte en chans att jag går själv till en krog i Hässelby Gård för att möta några människor som jag inte känner. Men jag fick iaf tillbaka Lindas jacka och mitt pass idag och dessutom info om hur himla kär en utav dom där dårarna var i mig, tack, men NEJ tack! Hur som helst nu är jag hemma igen och mår bra. Jag ska ta tag i mitt rum så småningom eftersom det i vanlig ordning ser ut som ett bombnedslag efter helgens klädombyten och vinpimplande.

...och för att inte bryta några traditioner så kan jag berätta att jag och min syster fortfarande undviker varandra men just nu är jag en aning förbannad med tanke på att hon har (förhoppningsvis bara) bytlånat min stora, varma, gosiga fjällräven med någon och jag har ingen aning om vart den kan vara. Nu vet jag inte när jag får se den igen, om nånsin. En annan sak är att hennes nuvarande pojkvän inte är speciellt smart, antingen det eller bara desperat kär i Linda och om jag ska vara ärlig så vet jag inte vilket av det som är värst.

Lost and Found:
- Lindas jacka
- Busskort
- Id-kort
- Bankomatkort
- Väska med smink, nycklar och diverse
- Pass
- Fjällräven (inte mitt fel dock)

Hoppas att jag kanske hittar åtminstone en tredjedel av sakerna men det är inget jag räknar med.
Meddelande till mig själv: Sluta dricka så jävla mycket!!


Kommentarer
Postat av: olson

hahahahahahah

2006-12-11 @ 17:50:08
Postat av: cecilia

INTE KUL!!!!

2006-12-11 @ 23:02:11
URL: http://ceciiliaa.blogg.se
Postat av: olson

du får nog skylla dig själv

2006-12-11 @ 23:06:51
Postat av: cecilia

jaa de är korrekt... men du behöver ju inte skratta .. de är ju inte så att jag gör de med flit men en sak ska du veta.. jag ska bli nykterist... PÅ RIKTIGT! sitter t.o.m o broderar nu ..

2006-12-11 @ 23:31:48
URL: http://ceciiliaa.blogg.se
Postat av: drew

darling, dags att skriva ett nytt inlägg snart tycker jag =D

2006-12-14 @ 16:24:21
Postat av: cecilia

men hallå bloggen har ju verkligen inte funkat

2006-12-14 @ 20:30:54
URL: http://ceciiliaa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0