dagen före dagen före dopparedagen

Jag missade totalt att skriva igår, jag hade ganska mycket annat skriva om jag ska vara ärlig. Pennan glöd för något som jag verkligen ville och vet ni vad?... Det verkar som de lönade sig minsann!
Jag är fett bra! Men vilket kämp, satt uppe halva natten...

Igår var jag i stan och fikade med Lisa, vi pratade som vanligt om allt mellan himmer och jord. Efter en snabbgenomgång av stan på jakt efter en klänning till Lisa utan lycka så åkte vi hem och fixade min fina utväxt. Nu är jag så där vithårig igen och jag trivs bra. Nästa gång ska jag förhoppningsvis få i den där askfärgen så det ser mer naturligt ut. Lisa vågar inte göra det på mig ännu eftersom jag antagligen kommer tappa håret då. Vill ni ha ett jäävligt bra tips?? PERMANENTA ALDRIG NÅNSIN HÅRET!!!
Hur som helst så käkade jag pannkakor när jag kommit hem till Hässelby och avslutade kvällen med en skräckis. Jag kollade med mamma och vi satt båda nerkrupna under en filt och skakade i takt. Det är tur att man har en mamma som gillar skräckisar lika mycket som jag...
Ikväll bär det av till farmor och massa god mat och vin, efter det tar jag antagligen tuben ut på krogen med min Linn och min Lisa. Vi ska göra stan ikväll. Fick ju lön igår och då blir man ju glad, och nu känner jag mig redo att bli glad i hatten igen efter en helgs vila från allt som har med alkohol att göra.

(bilder på mitt vita hår kommer sen)

Kyss och smek, min favolek! <3

Kommentarer
Postat av: sandrew

Nu vet jag varför du har färgat håret vitt, du är gubben med skägg som kommer in genom mitt fönster inatt ;P

2006-12-22 @ 16:46:58
Postat av: cecilia

omg du kom på mig

2006-12-22 @ 19:29:01
URL: http://ceciiliaa.blogg.se
Postat av: mammam n 2

lilla vän så vitt jag vet ska man va nära en 90 årsålder
äskarar dej oavsett hårhärg

2006-12-22 @ 23:21:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0