HELT OINTRESSANT!!

Vad håller jag på med? Vad heter jag? Hur mycket är klockan?

Bläh, nu har jag tråkigt och nu skriver jag bara just därför att jag har tråkigt. Malin sitter bredvid och spelar The Sims och jag vet inte om jag är deprimerad eller glad. Det går som vanligt upp och ner. Visst är det skoj med jul hos kusinerna imorgon och träffa släkt men just nu känns det deppigt att vara ensam och vakna ensam på jul för första gången på några år... Ganska så trisst men det är skit som händer!

Jag har precis ätit julskinkan som blev klar nyligen och mamma håller på att koka gröten som vi ska ha till frukost imorgon. Jag håller tummarna på att jag får mandeln eftersom jag behöver all tur jag kan få. 

... HAHA! Det var nyss en liten vovsing som pep lite avlägset jag undrade precis vad det var sen så märkte vi att det var någon som hade råkat låsa ut lilla Fanny. Fanny som jag förövrigt har borstat som en galning för att hon ska vara någorlunda fin till jul. Hon ska tyvärr inte spendera den med oss utan med hennes extra familj som om jag inte har helt fel tycker att det ska bli väldigt skoj att få en extra liten kompis med sig till släkten imorgon.

Nej nu ska jag väl göra något annat, kanske nalla lite julgodis eller liknande ;) ..
Puss på er <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0