Kommer du nånsin ändra dig?

Arg, ledsen och besviken. Min egna syster som lovade att följa med mig till stan idag, en hel-dag med bara hon, jag, julshopping och ett stopp på ett mysigt café. Nej då ska hon ha med sig Emil fast hon lovat att det bara skulle vara hon och jag... Jag går upp, väcker henna sitter och väntar på henne helt i onödan. Usch vilken liten slyna jag har till syster, jag blir så sjukt ledsen. Ibland är det faktist svårt att verka stark och hålla tillbaka tårarna framför henne när hon gör som hon gör, det gör verkligen ont!.. Vi behövde verkligen den här dagen för att prata och umgås vi gör ju verkligen aldrig det. Men men, hon har satt nivån nu, eller ja, egentligen för längsen men nu får det vara nog. Jag har EN sann syster och Linda-Lajzan är inte längre inräknad som ett syskon, jag mår illa av att tänka på allt hon gjort den här familjen. Det var hon själv som lovade och satte systerskapet och en kompis mammas död i spel. Det var det hon svor på! Men som sagt, nu vet jag vart ribban står och jag behöver inte räkna med henne nånsin igen och det tänker jag banne mig inte göra heller. Var längesen jag var så här besviken.
Det roliga är att när Malin frågade varför hon inte följde med till stan svarade EMIL att hon inte orkade och sen säger hon att det inte gjorde något för jag skulle möta Lisa. Ehm... fast va? Jag åkte in själv och jag spenderade hela jävla dagen i stan HELT ENSAM. Jag har inte ens pratat med Lisa, VARFÖR hitta på något sådant. Är det något som hon intalar sig själv för att få bättre samvete eller säger hon bara saker för att det ska låte bra i andras öron? Jag förstår inte!? Verkligen INTE?

När jag kollar på henne och hur hon beter sig så känner jag mig själv som ett änglarbarn ändå blir jag behandlad som om jag är det svarta fåret i den här familjen!? Hur det går ihop det kommer jag aldrig förstå. Jag vet inte om pappa är för rädd för att säga till Linda så han tar ut det på mig istället eller om jag helt enkelt är ett pain in the ass men det känns ju som att Linda kanske behöver lite mer uppmärksamhet när det gäller uppfostran än vad jag gör. När det gäller henne är det som att mina päron har gett upp helt, de liksom bryr sig inte längre. Hon får precis lika dyra klappar som oss andra och det finns inga begränsningar på vad hon kan göra utan att det en lyftes ett finger här hemma. Hon vet om att hon kan göra vad hon vill också, det är lite skrämmande för det blir ju bara värre och värre. Hon snor, ljuger, röker, krökar och skiter i precis ALLT och ALLA. Ingen betyder något för henne utom hon själv. Och när någon säger emot henne då gör dom det för att jävlas eller för att de helt enkelt är "CP-skadade".

Jaja, nog om min efterblivna syster..
Jag har som sagt, varit i stan idag och handlat färdigt alla klappar och outfits. Det är bara en enda ynka liten klapp kvar och den fixar jag lite senare.

Det var som vanligt sjukt mycket folk som var lika stressade som jag med julshoppingen och tanlen var ju egentligen att jag skulle träffa Leo men han hörde minsann inet av sig. Känner mig lite smått dissad men det är skit som händer, hoppas att håret blev bra på pojken och att han hittade sina klappar!
Ikväll ska jag chilla tror jag, det var väl någon som skulle höra av sig men man får väl hoppas att han glömmer... Eller blir för full!!
... Nu ropade mamma att det inte var något på TV idag så vi ska nog kolla skräckis. Det var nämligen INGEN som ville kolla på det med mig igår och då hade jag jättetråkigt och jag vågar ju inte kolla på läskig film helt själv. Det är ju bara obeagligt men nu får jag kolla med mammsen iaf.

Klappar:
- Lajzan
- Malin
- Mamma
- Pappa
- Linn
- Sandra
- Lisa

Måndag: Körlektion 13.15-14.40/Fika med Linn
Tidsdag: Baka julgodis hos farmor/Kista med mamma
Onsdag: Julshoppa ENSAM!!
Torsdag: Körlektion 10.50-12.15/Fika med Lisa och ev. Linn/Fixa håret
Fredag: Åka hem till farmor på middag/Festa med Lisa(?)
Lördag: ...
Söndag: Julafton hos kusinerna

Dagen före dagen före dagen före dagen före doppare dagen!!
Shuue!


Kommentarer
Postat av: sandrew

Va fanken ringde du inte mig för dåååå!!!!?????? ;P pussis

2006-12-20 @ 18:52:27
Postat av: ...

jag fattar inte hur man kan kalla sin syster för slyna?! även fast hon har gjort dig besviken så förfan säger man inte så om ens egna syster.. du sänker dig till hennes nivå, och då har du inte heller något att säga till henne eftersom du blir en lika dålig människa själv.

2006-12-21 @ 23:33:57
Postat av: cecilia

haha , du har ingen aning tydligen om va de handlar om ..

visste du de skulle du inte säga så där!! eller så e de linda själv som skriver o då ere ju bara pinsamt! .. dessutom får man ta de med en nypa salt.. gå o lägg dig!

2006-12-22 @ 01:01:36
URL: http://ceciiliaa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0