köra bil :)

Wooot woot!
How ya'll doin? Hoppas allt är kanon!

Idag skulle jag gått upp senast halv tio men lilla mig tycker om att snooza! Elva var klockan när jag tassade upp i duschen.
Fräsch och mätt vandrade jag ner till bussen för att åka till trafikskolan och övningsköra i 80 minuter och där fick jag lära mig att jag fortfarande är lite gaskåt. Jag har lite svårt att använda bromsen när jag ska svänga så jag hamnar i staket, bilar och annat kul som man helst ska undvika. Men jag lär mig väl så småningom. Jag ska snart ut och träna lite extra med pappsen.
Men iaf efter bilkörning och lite plugg så gick jag till SATS och solade, det var skönt när solariet väl började fungera. Det tog ett tag dock, en massa strul var det innan men lite färg fick jag.
Pappa var på väg hem så han skulle hämta mig i Vällingby så jag tänkte fönstershoppa lite i Vällingby centrum men den idén försvann ganska snabbt ur mina tankegångar när jag blev nerstänkt av nåt jävla dumpuck som körde 180 i en vattenpöl preciiiiis där jag gick. Dyngsur och en aning irriterad börjar jag promenera hemåt istället och pappa plockade upp mig vid Majas.

Nu är jag hemma och har ätit god mat och jag ska som sagt snart ut och köra lite bil, eller mjo, jag ska försöka iaf.

Sen vill jag bara tillägga här iaf jag kunde skulle jag nog gärna säga upp systerskapet med min lillasyster som beter sig så JÄVLA illa och jag funderar på att lägga ner det här "bror"-snacket med en annan människa som börjar sjunka i mina ögon. Tyckte verkligen att det verkade som du gick vidare och hade kul men sen... Nee, förresten! Jag struntar i skiten.
Det som är jobbigt är väl att man ska behöva bo under samma tak som en viss syster dock! Men men, får väl hoppas att det här som allt annat löser sig någon gång! Men så länge... TVI PÅ DIG LINDA ARNBLOM!!!!!!

Ni andra, ha det BÄST!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0