Vemdalen 2006

Jaha så var det dags att dra igenom den här skiten nu då. Eller ja det var ju inte bara skit men det var inte helt okey heller.

Torsdag: Vägen dit var ju helt okey faktist. Det var Wredde, Martin, Linn och Jonas i en bil och jag, Lisa, Jimmy och Olson i en bil tillsammans med alldeles för mycket packning. Det berodde nog på att varken jag eller Lisa tänker speciellt mycket när vi packar utan tar helst med oss hela garderoben. Men man vill ju liksom ha lite att välja på och sen kanske man vill låna av varandra o.s.v. Vi fick iaf plats och vi satt någorlunda bekvämt så det fungerade.
Båda bilarna träffades utanför mig vid 17.30 och det bar inte av förens sex-tiden. Vårt första och viktigaste stopp blev på systemet i Rotebro,  där jag köpte en back med päroncider (7,0:er), bra skit, och resten köpte öl, sprit och vin och jag tror Olson fick med sig lite Minttu som vanligt, jag tror t.o.m de ringde till för att kolla om de hade någon Minttu där, hmm, det känns som den drickan är ett måste för Olson och Jimmy. Det är Minttu och Red Bull-Vodka.
Tanken var att vi skulle stanna där och käka också men kön var alldeles för lång för folkets tålamod så vi åkte vidare och tog en McDrive istället. På vägen så såg vi alla lite konstiga saker, Jimmy såg ett ljus som sprang i skogen och Lisa tyckte att träden förföljde oss, det var liksom samma träd som kom om och om igen, jag såg djur i skogsbrynet och Olson han såg EN ELEFAANT!!
Jag vet inte hur många gånger vi stannade eller hur fel vi egentligen åkte men vi kom väl fram vid halv ett på natten. Pust och flämt!
Vi hittade rum, packade upp och bäddade sängarna sen gick de flesta och la sig. Jag la mig också men hade för svårt att sova eftersom jag inte hade någon tv i rummet. Så jag gick upp och satte mig och kollade på tv med Olson och Jimmy men jag kände ganska snart hur ögonen liksom blev mindre och mindre. Jag tog mitt förnuft till fånga och slängde in handduken vid klockan 3.

vägen dit

Fredag: Väckt av en underbar Linn klockan sju för att gå upp och kolla på julkalendern. Mysfaktorn var hög den första dagen i December och frukosten var fixad och klar. Lisa och Linn är höjdare på att vara världens bästa människor. Trots uppgång så pass tidigt kände jag mig pigg och galet redo för backen. Så vi hämtade liftkorten och jag & Linn gick och hyrde snowboard samt skidor och sen var det dags för backen. Okey, det var inte överdrivet mycket snö men det är svårt att beskriva känslan att få åka bräda igen. Det är så fruktansvärt underbart och med bra vänner och snygga kläder blir det, om möjligt, ännu bättre. Det som var mindre kul var all snö som hamnade innanför mina kläder. Det var nämligen så att byxorna var lite låga och jag visade lite för mycket så det är under om jag lyckas smita undan urinvägsinfektion. Men det var dock inte så att snön hamnade där av sig själv utan det var Jonas och Martin som övade prickskytte med snöbollar.
Vid elva-tiden var det dag för lunch och då kom även Olson och Jimmy hem från affären eftersom de inte åker skidor. De hade tröstshoppat, meningen var nämligen att de skulle handla lite redbull och diverse men det sluade med saker för 1000 svenska dinarer. Det kändes ju inte helt fel iofs när de kom hem med en två-kilos påse godis och en present till mig. Jag fick en matta med Askungen på, en rosa. Den ligger fint i ingången till mitt rum och passar perfekt där.
Innan afterskin som började klockan tre åkte vi lite mer skidor och det gick ju toppen, vi åkte direkt till hotellet och där satt Olson, Jimmy och Wredde och väntade på oss. Vi tog in en varsin öl och sen bröjade bandet lira. Det var väl helt okey, de kommer aldrig kunna slå Partypolarna i Kläppen men det var ju skön musik. Olson och Jimmy blev kompisar med bandet ganska snabbt efter att de bjudit sångarna på några öl.
Något eller snarare någon som alla flickor i sällskapet la märke till ganska snabbt var en viss bartender. Han var ganska lätt att titta på kan man säga, riktigt ögongodis. Mjuuums!!
Hur som helst, efter en öl... eller hmm, vi var nog alla lite salongsberusade när det var dags att gå hem och käka middag och duscha och fixa iordning oss inför kvällens utgång. Lasagne stod på menyn och det va mäkta gott, musiken höjdes tillsammans med stämningen. Alla började tagga till och vi shejkade och studsade till mina sköna egna gjorda mixar. Haha!!
Runt elva, tolv-tiden, då våra grannar var som mest irriterande var det dags att dra ut. När vi kom dit var det ganska dött men när bandet kom igen så ökade stämningen igen och alla taggade till och en Cissi blev PACKAD! Jag tänker inte berätta vad som hände eller vad jag gjorde för för det första kommer jag inte ihåg det, för det andra så skäms jag så in i helvette (men jag står fast vid att det man inte kommer ihåg har inte hänt) och för det tredje har jag en svag känsla av att när Lisa väl bloggar om den här helgen så kommer hon ta upp den lilla olyckan ändå. Dessutom betämde vi oss för att ta med oss lite grejer på vägen hem. Jag tog med mig en klädställning av något slag, Wredde tog en spade och Lisa ville ha en parkeringsförbudsskylt. Detta är ännu en sak som jag inte har något minne av.
Hur som helst vi kom iaf hem, fråga inte hur eller när, men hem kom vi och nudlar käkades och Jonas skulle kolla vilken platta som hade använts. Han är ganska smart och använder HELA handen. Jag kan tänka mig att det inte var så skönt. Jag kommer inte ihåg så mycket av den kvällen men vad som hände fick jag reda på dagen efter.

innan skidåkningenmattan jag fick av olson


Lördag: Väckning klockan nio-tio. Sovmorgon med andra ord. Jag går in i badrummet för att kissa lite och när jag ställer mig framför spegeln så drabbas jag av en chock när jag ser att jag har inte ett, utan 2 feta sugmärken på mina bröst. Ett på varje med andra ord. De är inte direkt diskreta heller och då slår det mig som ett slagträ i skallen att det är Lisa och Olson som står för detta fina masterpiece. Även jag och Martin har gjort oss förtjänta av ett pris för bra sugmärke eftersom Lisa har ett STORT märke på ena tutten. Det var kanske inte lika lila som mina men jävlar va stort det va och vi var inte vackra. Bra kväll tänkte jag och satte mig och käkade frukost.
Efter mycket ångest och en jävla massa klagande så lyckades vi ta oss ut i backen igen men mina ben levde ett eget liv och eftersom det hade snöat hela morgonen så var det liksom lössnö med is under och jag gjorde inget annat än att ploga mig nerför backarna vilket inte jag tyckte var så kul så jag åkte hem efter två åk. Jag satte på bastun och myste lite med Olson framför tv:n och försökte sen sova ett tag för att orka med kvällens bravader. Men så mycket sova vet jag ju inte om det blev, först blev jag väckt av en Olson sen av Lisa och Linn men jag fick vila mina muskler iag som jag förövrigt hade mycket ont i.
När de hade kommit tillbaka var det iaf dags att basta så det var ju lika bra att kliva upp ur sängen och jag klarade väl ungerfär 5 minuter i bastun sen vandrade jag till toalett nummer två och stoppade ner fingrarna i halsen för att få ut lite av gifterna i kroppen som gjorde att jag mådde illa och sen hoppade jag in i duschen. Det spårade lite när vi skulle fixa iordning oss för Martin behövde göra nummer två och valde tydligen badrummet där Lisa behövde vara och då bröt sig självklart Lisa in i badrummet där Martin sitter o bajsar och det slutar med att alla är där inne och joinar honom av någon anledning. När alla var klara i bastu och dusch drog vi till afterskin igen och där fick vi hänga i baren eftersom det inte fanns några sittplatser och det hände en hel del där. Jag fick reda på att den söta bartendern hetta Fredrik och han serverade oss några gången och det är klart att alla i sällskapet vet om att jag tyckte han såg bra ut och då vräker Olson, av alla människor ut sig, DU ÄR FÖR GAMMAL FÖR HENNE! Och då hänger ju självklart Martin på: Ja hon är bara ute efter 90-91:or... Var på ALLA skrattar förutom en lite flicka som står och typ gömmer sig i bardisken. Fy fan säger jag bara, vilka jävla kompisar man har. Så där var det över med den saken. Det var inte bara jag som hade en lite "crush" utan även Jimmy och jag tror att Olson också var intresserad även om han kanske inte erkänner det. Det var en annan bartender som hette Linda och hon var tydligen medlem i Black Army. En mycket söt och charmig tjej faktist trots val av lag...
Jag fick visa upp mina vackra sugmärken också och jag tror inte att de uppskattades men ändå. Lite andra saker som hände på afterskin den eftermiddagen var att jag fick lämna öl till killarna i bandet från Olson och Jimmy, Lisa spillde ut en öl och skämdes så mycket att hon gick hem, Jonas bankade på min flaska så jag fick en massa öl över mig, Linn sjöng Pippi Långstrump för mig när jag skulle på toaletten (det gjorde hon iofs hela helgen) eftersom inne i båsen fanns det ingen kran som jag kunde sätta på medan jag kissade och en hel del annat skoj. Jag fick massor av komplimanger för min fina skiddress dessutom som jag fick låna av mammsen, både killar och tjejer kände igen mig från backen när vi kom till afterskin. Det var lite komiskt, det är tur att man inte har något emot lite extra uppmärksamhet iaf för man syntes ju bra tydligen.
Väl hemma igen möttes vi av en drunken Lisa som suttit och pimplat vin med Wredde och spelat Så det kan låta. Tvivlar på att det gick bra för någon av dom med tanke på att Wredde verkar vara totalt tondöv och Lisa var som sagt karatefull. Middagen bestod av Tacopaj och Avocado, galet gott och båda pajerna gick åt. Antingen var alla väldigt hungriga eller så var den väldigt god. Jag tror att det var lite av varje och mamma blev glad eftersom hon hade gjort den.
Efter middagen gick några och sov och vissa spelade lite Så det kan låta, och det var ju rätt namn på det spelet för det var verkligen så det KAN låta. Wredde kan verkligen INTE nynna (Gunnar och Per-Tomas släng er i väggen).. Han nynnade först Jag må han leva och sen Bröllopsmarchen men det var tydligen Jag trivs bäst i öppna landskap. Olson hörde det och alla runt bordet blev typ en aning förvånade vek sig av skratt. Det är väldigt oklart hur han kunde höra det, han är lite skillad ibland!
När vi taggat till så mycket som vi kunde med tanke på att ALLA var bakis så drog vi till hotellet igen och det fanns inga sittplatser nu heller så vi satte oss med ett lite äldre par där Lisa hittade en riktig kompis. Hon hängde nämligen med kvinnan i paret och de satt och skrattade, dansade och rökte tillsammans hela kvällen och jag tror inte att hon vet ens vad hon heter. Däremot visste hon hennes ålder och typ resten om hennes liv. Hon har dock troligtvis glömt bort det i dagläget eftersom det var Lisas tur på Lördagen att bli odrägligt full. Fy säger jag bara. Jag fick däremot snopp... en ritad på ett papper och hela kvällen bestod av en massa teckningar, pass!! och SUGMÄRKEN. Ja den här gången var det Martins tur att bli den drabbade. Och det var inte nådigt, han fick ett på vardera sida av mig och ett av Lisa det slutade med totalt 3 sugmärken. Jag tror faktist att han fick ett på bröstet också men det är jag oskyldig till.
I slutet av kvällen var det bara jag och Jonas kvar vid bordet vi hade satt oss vid, de andra gick på toa och till slut var jag ensam eftersom Jonas också lämnade mig. Där satt jag alldeles själv och väntade på att alla skulle komma tillbaka. Vid bordet bredvid satt ett killgäng som kollade lite konstigt på mig, men jag tänkte att det var för mina sugmärken men efter ett tag kom en av dom fram. -"Är killen jobbig som satt bredvid dig? Du ser lite besvärad ut!?". De trodde Jonas var någon främling som satt och raggade på mig och undrade om de skulle hjälpa mig. HAHA jag trodde jag skulle dö, det var svårt att hålla sig för skratt faktist. Några minuter senare när de skulle dra vidare gick de förbi mig och sa "Hoppas att det löser sig!". Nu hade jag suttit där själv ett tag och kände mig lite övergiven så jag vänder mig om för att kolla om jag ser någon jag känner igen då ser jag hela mitt kompisgäng stå i baren och har inte en tanke på att jag saknas. TACK SKA NI HA! Så jag beger mig dit och där står en okontrollerbar Lisa och blir matad med sprit med något gäng som jag inte känner igen och de säger att det är dags att gå hem. En av killarna har lånat ut sin kavaj till Lisa där han har lämnat plånbok och mobil som spårlöst försvinner medan Lisa har på sig den... Hmm! Vi går ner och jag känner att jag går i förväg eftersom alla är så fulla och det var inte jag just den här dagen så jag skyndar. Det blir ett jävla ståhej om den där plånboken och helt plötsligt hittar Lisa den och när killen vill ha tillbaka sina grejer så säger Lisa att hon måste vara säker på att det är hans och ska då kolla på ID och liknande så Lisa var minst sagt pinsam den här kvällen men men, jag ska väl kanske inte yttra mig allt för mycket.
Hur som helst, på väg hem, några meter utanför hotellet där vi precis vart så hör jag Lisa ropa Cicci! Cicci! och jag stannar. Killarna säger hörru ta henne hem och packar på mig en Lisa som inte är av denna värld. Männniskan kan inte stå på fötterna så jag får i stort sett bära henne hela vägen hem medan killarna går en helt annan väg. Hon ramlar och drar med mig ner i en jävla smäll. Helvette vad ont det gjorde och Lisa säger och gråter att jag ska lämna henna att dö ute i kylan och tar den här rollen jag har som dramaqueen till en helt ny nivå. Vi det här laget var jag så förbannad på Martin och alla andra som supit henne under bordet medan jag satt någon annanstans och var helt bortglömd och sen bara packat på mig henne och sen skiter fullständigt i vart vi tart vägen. TACK!
Martin fick ta den största smällen och blir jätteledsen så jag får jättedåligt samvete och det slutar ändå med att det är jag som ber om ursäkt.
Lisa går direkt in på toaletten och somnar med huvudet på toalettstolen och Martin har tydligen bjudit med sig ett gäng Norrlänningar hem till lägenheten och när alla från vår kompiskrets går och lägger sig är det jag som får sitta uppe med Martin för att han inte vill vara själv med killarna. Efter en jävla massa raggande från en av norrlänningarnas sida, lite bråka mellan Martin och ytterligare en person, en jävla massa nudlar och peppande för att Lisa ska stoppa fingrarna i halsen och spy så deckar jag på soffan och bestämmer mig sen för att hasa mig till sängen där jag somnade ganska snabbt.



Söndag: SKJUT MIG I SKALLEN! Första tanken och den tanken som förföljde mig resten av dagen. Väcktes en timme innan vi (egentligen) skulle vara ute från huset. Jag kom upp kanske kvart över tio och började packa. ALLA mådde sjukt dåligt och Martin såg förjävlig ut på sin hals. Det stod skyltar i hela huset och köket svämmade över av nudlar, kladd och tomburkar. Vi var nog klara att åka vid tolv så vi kämpade på ganska bra.
Olsons bil, alltså  den jag åkte med, åkte en halvtimme innan Wreddes & co. och när vi hade åkt sju mil då hade den andra bilen åkt 7 mil längre än oss. Jag kan säga som så att Olson har blivit en hel del försiktigare nu efter olyckan och det kändes tryggt.
Under de första milen någon gång såg jag något som jag inte sett tidigare, förutom på tv, och det var renar. De var verkligen jättefina och jättemånga så det var en upplevelse för sig.
När vi kom till Gävle och hade käkat (alla utom spyflugan Jimmy) så åkte vi och hälsade på Moa och Niklas i deras nya lägenhet. Det var jättefint där och dom hade en jättegullig lite kisse som tyckte om att leka med min toffs. Även där vart jag mobbad som vanligt för mina geniala kommentarer så jag kände mig inte på topp efter det heller plus att jag mådde så sjukt illa. Jag skulle nog egentligen bara behövt spy men jag var för trött. Vi åkte tolv på förmiddagen och kom hem vid nio på kvällen. Rekortid skulle jag vilja säga.

backenJa det var min helg, och jag mår mindre bra för vissa saker men i det stora hela så var det som vanligt BRA SKIT!
Pisk på stjärten!



Kommentarer
Postat av: olson

cissi va nog i mora och käka själv för jag va i gävle och käka iallfall

2006-12-04 @ 22:29:46
Postat av: cecilia

men jag skrev fel och det är fixat nu OKEJ!

PUCKO

2006-12-04 @ 22:37:03
URL: http://ceciiliaa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0