fucking vacation

Nu har jag semester, eller egentligen börjar den inte fören imorgon. Jag har då semester på obestämd tid eftersom jag nu är vad man kallar, arbetslös. Det låter så fruktansvärt illa, men jag ska börja söka jobb så fort som möjligt.
Innan dess har jag dock en och en annan sak att utföra, först och främst ska jag städa efter gårdagen bravader här hemma. Stort tack till Lisilale btw som fixade partystämningen här hemma med några "utmaningar" till mig och Linn. Det var en tävling som vi båda vann eftersom vi är båda så jävla bra. Uppgifterna var ganska mysiga faktiskt, jag fick slicka sötsaker från en mage, byta kläder med Jocke, dansa för Olson, köra vindrickartävling med Moa och sjunga nubbevisor för hela bekantskapet. Helt okey! Kvällen slutade dock inte okey, det var mest tjaffs och folk som pekade fingrar på varandra, en och annan tår fälldes dessutom. Lite onödigt men det är ingen fest utan lite bitchfight, iaf inte i mitt sällskap.
Men sen får jag ju inte glömma att tacka för alla fina presenter, jag och Linn fick en 1000 liters pool som kom väl till användning igår, tyvärr badade vi inte frivilligt och hade då såklart inte tid att byta om så det hängde blöta kläder i hela huset och jag fick förse alla våta människor med kläder. Tack för det Olson, DOMHYVE!
Jag fick också en badboll med barbie på och smycken och mycket heta trosor av Lisilale. Dessutom fick jag en Sweet som sjunger. LYCKA! Tack så mycket alla mina gyllisar, jorden-runt-mycket kärlek!

För nu glaset till min munJag och min rosa Barbi-bollJag älskar min boll
Linn fick en badringUppdrag, byt kläder med jockeLisilale på gHejsan!emilia, pam och jonas mysteMoa är som vanligt kvällens linslusLindilale skapar nya trender


På tisdag bär det av till Tallin med hela gänget, det kommer bli en redig fylla antagligen alla de 3 dagarna på kryssningen. Sjukt mycket röj. Sen är det kanske kräftskiva hos Lindilale på Lördag, också röj förmodligen.
Så i det stora hela ser det ut som min semester kommer börja bra.
Nu är man dock ensam hemma i en och en halv dag eftersom alla drog precis så då måste man ju sysselsätta sig med något, kanske ska sätta mig framför en p-rulle och mysa? HAHA! Ne skämt o sido, jag måste verkligen städa, tvätta och diska. Har en massa roliga sysselsättningar att se fram emot det närmsta dygnet, funderar på att skita i att sova överhuvudtaget. Det är ändå så jävla överskattat.

Har även kommit fram till, även om det var ett tag sen, att jag är en av de råaste människorna jag känner.
Men det är dags att ta tag i det här nu och försöka bättra sig känner jag för så här kan det inte fortsätta.
Tack och Hej!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0