power big meet -västerås

Jävlar vilken helg. Vilket drag. Vilka människor. Vilka bilar..
Fredagen var helt okey, vi cruisade i en svart van och jag mådde dåligt, spydde, mådde bättre och fortsatte festa men somnade ganska tidigt.

Lördagen däremot var grym, jag Lisa och Linda begav oss ut på egna upptåg när gänget lämnade oss med bilen. Vi bestämde oss helt enkelt för att vi också ville cruisa och hoppade in i alla möjliga bilar, bl.a en svart hummerlimmo där vi fick skumpa av några dryga "brats" som sedan kastade ut oss för att byta till några andra mer villiga flickor.
Senare på kvällen spydde Linda som en gris medan Lisa stoppade fingrarna i halsen på henne, och jag gick mest runt i min egna värld. Vi åkte med några riktiga stekarbilar, vi satt även på en motorhuv med några kompisar till Linda och Lisa och sen åkte vi en annan ganska skabbig van och lite annat dudeliduu. I det stora hela kommer jag ihåg att vi hade så galet kul men mycket av kvällen är luckor för oss alla tre. Men fy fan vilket röj!
Annat skoj som hände var att en kille kom fram till Lisa och Linda och sa "ursäkta tjejer har ni sett en fiat, liten och röd?.. Jag har tappat den", starkt jobbat! Och dessuom fick jag som inte redan har så många smeknamn ännu ett, Chipsilale som Lisa lyckats skriva på mobilen så där lite på lyret. FINT LISA!!

Tack för en underbar helg alla människor, vill dit igen! 

POWER BIG MEET-GIRLS!!

LindilaleChipsilaleLisilale 


 Sayonara!
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0