då var det fredag igen

Ja precis, fredag! Och vad händer? INGENTING.. Jag hade massa planer först men sen sket det sig, jag skulle vara med Leo men jag vet inte vad han har för sig just nu, man kanske ska ta och höra av sig til pojken snart.

Martin ringde till Hundfjället idag och kollade hur läget var och de berättade att vi hade två möjligheter och en var att vi skulle få pengarna tillbaka, vilket betyder INGEN RESA vilket inte är ett alternativ i mina ögon. Det andra var att vi skulle få en annan stuga längre upp i Vemdalen där det tydligen finns mer snö, så dit åker vi OM det nu är så att det inte kommer mer snö i Hundfjället till på Torsdag. Så det blir åka av iaf.  JIPPI!!

Nu när jag ändå sitter här kan jag ju berätta om min tråkiga dag.
Uppstigen och väckt av två turturduvor som grälar samt hånglar i hallen.. morr! Kollar bussen och klär på mig för att åka in till Vällingby med gårdagens smink på och luffarkläder (WHATEVER). Första stoppet blev på arbetsförmedlingen där jag fick en ny kallelse till på Måndag. Andra stoppet blev på Framtidens trafikskola där jag bokade fler körlektioner och tredje och sista stoppet blev på drop in solariet i vällingby. Där blev jag ganska fint tomatröd i ansiktet men resten av kroppen blev mer brun så man får väl bli glad med det man får. Eller??

Ja nu efter god mat så sitter jag här och bara väntar på att något ska hända, någon som har lust att ringa och säga heeeey, kom hit och häng med mig?! eller? kanske? inte!? okey!
Jag har precis bränt 7 skivor åt en person som kanske gör något skoj, ska jag kanske ringa honom?! Ja varför inte..

Trevlig helg allesammans, ring om det händer nåt, eller om det INTE händer nåt ;)
Bon Voyage!

Kommentarer
Postat av: :)

Vemdalen är ju så mycket bättre än sälen så va glad för det :D

2006-11-25 @ 01:27:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0