Dagens tankar och funderingar

Idag var jag hemma igen och det lär bli så imorgon också. Jag ska nog gå till körskolan iaf och innan dess ska jag ringa ungdomsmottagingen. Jag kan inte gå runt så här i en vecka till, det är långt ifrån normalt, jag kommer ju snart förblöda! Haha!! Nej, 4 veckor får räcka tycker jag, det här fungerar inte längre. Lingonvecka gånger fyra!? ...

I skrivande stund sitter jag och lyssnar på lugn julmusik och det är hög mysfaktor här hemma med tända ljus och ett sånt där behagligt mörker som jag älskar så mycket. Det enda som saknas är någon att ligga i sängen att mysa med, men då har jag ju Fanny, min doggy, som jag kan gosa med.
Jag var inne på kläppens hemsida och eftersom det inte verkar bli någon Hundfjället så längtar jag nu insanly much till det gamla heliga Kläppen. Dit har jag åkt i princip varje år sen jag var liten och det är antagligen den bästa skidåkningen i hela Sälen när det är bra med snö i backarna, tycker jag iaf.
Jag har så galet mycket härliga minnen därifrån, både glada och lite mer tråkiga. Men jag kan säga så här att de lyckliga slår dom trissta överlägset.

Bilder från Kläppens fotoalbum!



I helgen, som jag sa skulle bli en vit helg, visade det sig att jag var bjuden på en fest sen en tid tillbaka. Jag ska göra allt i min makt för att försöka att ta det lugnt och eventuellt inte dricka någonting OM det nu är så att jag går på den här festen.

OMG!! Höll ju på att glömma det viktigaste. Idag är det faktist inte bara "pattklappardagen" (Gjerts påhitt), lillördag och morfar födelsedag utan även världens bästaste namnsdag!! Ceclias dag är det nämligen idag och jag visste inte det själv utan fick reda på det när jag fick sms av mammsen imorse. Och dessutom, kors i taket, fick jag sms av en väldigt oväntad människa.. Men så ligger det till iaf så glöm inte att gratta alla Cecilior.

Knull och Smisk på er, mina vulgära vänner ;) !

Kommentarer
Postat av: ilona

grattis på namsdagen & krya på dej

2006-11-22 @ 19:23:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0