erotik skapar bra stämning

Ja, med förfrysta fingrar ska jag försöka skriva om dagens aktiviteter eftersom jag lovat Sandrew att göra det innan sängen. Klockan är 02.10 och jag kom innanför dörren för ca 3 minuter sedan. Erotikmässan i Alvik som jag är hemkommen ifrån stängde dörrarna för en timme och 11 minuter sen.

Ja, idag alltså. Jag började jobba 8 på morgonen och hela dagen var egentligen ganska seg och vädret var bra men med alldeles för kalla grader i luften. Precis innan lunch gick jag på toa och skulle kissa och då hände något oerhört komiskt. Jag lutade mig mot armarna över handfatet och vaknade fem minuter senare av att alla satt och åt utanför dörren. Yup! Jag somnade medans jag kissade, PÅ TOALETTEN, så illa är det! Men men... Klockan 4 slutade min arbetsdag och en sjuk eftermiddag/kväll började. Pappsen kom med pengar till Donken i Alviks centrum där jag senare träffade Sandrew för att käka innan "girls night out" började.
18.00 öppnades dörrarna till EROTIKMÄSSAN! Bra skit men shoppade upp alldeles för mycket pengar... mindre bra.. Men det fanns ju så mycket som jag ville ha. Sandra tatuerade sig det första hon gjorde. Det gick betydligt mycket snabbare än sist hon märkte sin kropp. Den här gången tog det ca 15 minuter och hon gjorde ett kinesiskt tecken för sex.. Ja, hon, precis som alla andra älskar att nuppa väldigt mycket.
Som jag skrivit i tidigare inlägg om den här kvällen så var ju Chipendales där. Ett ord som säger det mesta .. MUMMA! Dregel i massor, alltså my god vad jag önska att det var jag som fick komma upp på den där scenen med de där rumporna och musklerna och och och ... ja, fy fan va hett de kunde dansa vissa och shejka ass. Till och med när tjejerna kom ut på scenen efter 22 så ville jag vara där uppe för även dom var sexiga. Jag vet inte om det kan vara så att jag är lite över... men kul var det iaf. När tjejkvällen var slut och kiillarna fick komma in så träffade vi Strandberg och Micke, de gick mest runt och drack öl och efter det segade det till ganska rejält. Men Marcus och Micke avslutade visiten med en "private show" på 10 minuter för 40 kr. Helt värdelöst tydligen, den där "privata" showen bestod av de två1och nio andra snubbar som stod bakom skynken och kollade på en "övertatuerad slyna" som Marcus själv så fint förklarade.
Vi åkte tuben till Hässelby strand efter och fick såklart gå därifrån eftersom ingen av oss orkade egentligen stå i kylan och vänta i 20 minuter. Ja och nu sitter jag här och nu vet ni vad som hände i det stora hela iaf, kvällen bestod mest av dildos, piskor och en massa hoes! Jag hade iaf kul och det var en riktig upplevelse minst sagt.

Inköpslista: Playboy kudde i leopard (har alltid velat ha), strumpband i godis, ett par heta hotpants och handbojor med svart "päls" på.. 
Jag fick även ett playboy-nyckelband av Sandra, TACK GUMMAN!

Det var den torsdagen. Imorgon är det dagen D och då jävlar gäller det. Fullast vinner! 

PORR!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0