fortfarande sjuk

... och jag vet inte om det blir bättre av att jag är ute och ränner om nätterna. Eller jo förresten för jag fick halstabletter (TACK!).
Har åkt bil halva natten, vi blev stoppade för Anders (a.k.a Gunnar) körde lite galet och hade dessutom sumpat registreringsskylten fram. Som tur var kom han undan utan böter och fick bara en varning. Vi åkte direkt till Bromma och fixade skylten så vi slapp bli stoppade igen med tanke på att det var poliser precis överallt.
Vi åkte vidare in till stan för "Gunnar" skulle svulla men blev lack när varken jag eller Olson skulle käka så han köpte SJU cheeseburgare och tvingade i, både mig och Olson två stycken. Sen åkte vi mest runt och Gunnar sjöng medan Olson "dansade" så jag var måttligt road. Eller ja, både och, hade ju träningsvärk i magen så det var ju en ganska smärtsam resa med tanke på att jag skrattade i princip hela vägen hem.

Ja det var en ganska kort men intensiv biltur fram och tillbaka till Fridhemsplan (med vissa omvägar), den innehöll lite spanking, en hel del svull och massvis av skratt.
Och förresten så heter jag tydligen Jessica. Jag vet inte riktigt hur men alla andra har tydligen förstått fel, det är alltså inte Cissi jag heter, utan JESSICA!

Ni vet att ni älskar mig <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0