Monday

Moï, i egen hög person har satt mig i klistret.. IGEN! Tror jag iaf, det är jävligt oklart! LISILALE, I NEED YOU!

Jaha, jag tyckte jag skulle vara duktig och gå upp i tid så jag hann göra mina "sysslor" här hemma innan jag drog till AF idag klockan ett men vadå jag var ju sjukt trött. Jag gick upp en timme innan jag skulle åka och när det var dags för avgång så kommer jag på att jag inte har ett skit att åka på. Det enda jag kunde göra var att springa ner till åkis och köpa ett busskort och sen lägga benen på ryggen. Jag kom minsann i tid till mötet som visade sig vara ett möte jag redan varit på.. Weeij, vad glad jag blev att jag fick sitta och gäspa mig igenom detta meningslösa möte ännu en gång.
Efter det roliga mötet gick jag till kassaservice och tog ut en massa pengar bl.a till Sandra som jag är skyldig sen Halloween-festen men också till Vemdalen. Om 3 dagar bär det av och jag ber till Gud att det kommer snö.. eller njaa.. Gud? Ber gör jag iaf!
Efter kassaservice och en massa fönstershopping gick jag och solade, massor med skönt och sen kom pappsen och hämtade hem mig. Greatness!
Nu på kvällen har jag kollat på film och så.. myspys!? -http://ceciiliaa.blogg.se/1/

Imorgon ska det strykas, tvättas och vikas kläder så att mutti blir glader. Jag får se om jag hinner åka och sola lite innan dess det är ju så skönt, annars kan jag ju alltid sola i rummet och sätta på en grym film samtidigt, det funkar det också.
Mitt rum behöver städas också men frågan är om jag kanske inte ska ta tag i det nu för sova kommer jag inte kunna göra än på ett tag, jag har alldeles för mycket att tänka på och dessutom är jag inte trött.

Olson. Hoppas att du är nöjd nu när jag har bloggat. :)
Puss på dig och alla andra!


Kommentarer
Postat av: olson

mmmm

2006-11-28 @ 00:19:50
Postat av: cecilia

grinolle :( ,, va inte suris på mig

2006-11-28 @ 00:25:20
URL: http://ceciiliaa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0