OLYCKSDAG!?

Olycksdag: 7/11och 9/11 ...7:e är ju idag.. Ja dagen började verkligen sjukt opeppat. Jag kände mig så sjukt ofräsh och trött men var tvungen att gå till jobbet ändå såklart.
Bussen kommer och en jävligt trött Cissi betalar och kliver på. Den första personen jag ser är väl Mårten, systers kompis och jag hejar glatt, och 2 stolar bakom sitter en annan av hennes killkompisar så jag säger hej till honom också och går och sätter mig längre bak. När jag åkt typ en så där 4-5 stationer så ser jag att en lång kille sitter på stolraden emellan dom som är väldigt lik Adde bakifrån, jag ser även att han har likadan jacka, likadana skor och bredvid honom sitter en kille som är på pricken lik hans lillebror bakifrån och jag tänker bara; nej det kan inte vara han, det skulle jag sett. Men tydligen har jag liksom sett de andra två men totalt missat Adde som satt mellan Lindas kompisar. BRA START PÅ DAGEN.. noooot!! Jaja, sånt som händer men kanske inte helt sjysst.. hrmm!!

På jobbet var det väl som vanligt väldigt hispigt och skrikigt, eller kanske värre än vanligt. Det var nämligen halloweenfest och alla barnen var utklädda. Gulligt värre men som sagt väldigt rörigt.
Men jag slutade så småningom och åkte för att träna, det var sjukt skönt och efter maten ska jag nog städa rummet och sen sola. Känner att den här blekheten liksom sänker mitt självförtroende och humör så den ska väck! Men förövrigt så vet jag inte om jag tycker att det varit ngn speciellt olycklig dag, lite orutinerad kanske men inte mer än vanligt.. FAST, peppar, peppar ta i trä!!!!

Btw så har pappa köpt en ny bil också, en ny mercedes vito. Den är helt okey om man jämför med skrotbilen han hade istället för den innan. Å andra sidan vet jag inte hur nödvändigt det är att har 3 stora bilar och samma sak tycker pappa men om han ens tänker tanken på att sälja avalangen så blir jag skogstokig... DEN SKA VARA KVAR!!

Ja det var väl typ allt, eller förresten så vill jag bara säga att den här säsongen av Desperate Housewives är över och det suger GIRAFFSNOPP!!
Bachi bachi!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0