peppisbakning

10.18 uppstigen. Sätter på mig mjukisarna och går in i köket för att koka ägg...

Det är ett jävla orka att berätta hur hela dagen varit och ändå envisas jag med att göra det varje dag. Idag tänker jag ta det mäkta snabbt. Vakna, frukost, tvätta, vika, träna, sola, käka, stryka, baka, hemma, blogga.

Så nu kan ni min dag. Jag kan däremot berätta för er att det var mest mys hemma hos Sandra idag. Vi bakade pepparkakor och Sandra gjorde en stor snopp till sin bror. Hmm, det där lät lite perverst men.. Anyway, jag gjorde ett hjärta som var jättefint, det stod C och S i det. Sen gjorde jag ett till Stefan och Jennie (Sandras bror och hans flicka) och ett till Lelle och Ilona (Sandras mamma och pappa). Vi var faktist jätteduktiga på att baka.


Imorgon ska jag typ stryka, handla massor med mat och göra tacopaj med mammsen. För om 2 dagar åker vi. Jag börjar dock bli orolig för vädret igen, det verkar som om graderna bara stiger överallt och jag fick höra att det är värmerekord i hela världen och forskarna står tydligen som frågetecken. Vad händer, det kommer typ inte snö fören i Februari och det lär ju hålla i sig till midsommar. Det här funkar ju inte, vad händer med vår värld??? Jag tycker nästan att det är lite skrämmande.

Tankarna springer fortfarande omkring som små kåta igelkottar i hjärnan på mig. Men det är som vanligt, när det händer byter jag bara ut tankarna mot ngt annat och det fungerar bättre och bättre. Det underlättar ganska mycket att skriva om det i den andra bloggen också. Men nu ska jag nog låta bli på ett tag för att jag åker snart och jag kommer nog inte få reda på något eller göra något innan dess som gör att jag bli så där tankspridd igen.  -http://ceciiliaa.blogg.se/1/

Nej nu blev det sista lite flummigt att förstå för den ovetandes så jag lägger ner nu.
Stick och brinn!

Kommentarer
Postat av: drew

vi var bäst darling! du måste lägga upp bilder också ;P

2006-11-29 @ 15:32:30
Postat av: cecilia

japp jag ska , snaart ;D

2006-11-29 @ 17:40:00
URL: http://ceciiliaa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0