Blod, skratt och tårar

Jaha så har man sovit igenom hela dagen, inklusive mötet på AMS.
Jag spenderade natten i en fotölj och det var ju sådär bekvämt. Sen bev jag väckt på morgonen strax innan 8 av en morgonpigg Linn, då var det dags att springa till tåget. Vi tog Roslagsbanan, haha! Var lite kul att åka vagnen som jag en gång antagligen hade städat.. Fick lite roliga flashbacks!


Hur som helst så åkte jag til Täby igår vid 8-tiden på kvällen. Jag var dock inte framme förens strax efter 10 vilket var jävligt epa. När jag gått av vid Nannavägen så har Linn sagt att hon ska möta mig men minutrarna går och ingen Linn dyker upp. Där står lilla Cissi och fryser skinkorna blå medan Linn glömmer bort tiden när hon snackar med Wredde. Dumma Linn! När hon väl ringer och jag säger att jag fryser så gravar hon bara. Efter lite vilseledande information och en kort promenad så hamnade jag iaf rätt. Så fort jag kommer innanför dörren så får jag ett väldigt fint välkomnande, de har t.o.m fixat ett ragg åt mig. En 88:a! Vilken överraskning, ett misstag i Tallin och man får leva med det resten av livet, jag svär.
tegelbruket
Några öl och ett par timmar senare är det dags att bege sig till krogen. Tegelbruket tror jag att det hette, det var inte så bra drag där igår tydligen men ganska kul ändå. Mycket fint att kolla på också faktist!
Det var faktist kul där ett tag men som så många andra roliga kvällar så spårade även denna ut. Martin försvann iväg till sjukhuset med en snubbe som åkt på däng, Linn blev trakasserad av någon snubbe som jag tydligen råkade hamna i en konversation med helt ovetandes. En sliskig östermalms snubbe som hamnat fel? .. Ne men sen så hamnade ju Martin högst upp på någons skitlista och Sunkan berättar att de vill döda honom. Det var verkligen en dramtaisk kväll, Linn låg och grät och Martins mamma kom ner och var jätteorolig så henne fick vi lugna ner också. Men det slutade som tur va bra förutom att jag fick sova i en fotölj, det var inte helt okey. Det är också anledningen till att jag precis har gått upp i princip. Jag sov till klockan två ungefär. Wops!

Grattis
Grattis på födelsedagen Martin!

Ja det var den kvällen det.. Ikväll ska det storhandlas mat med mor och far som ska iväg. Det lär ju bli nyttigt när mina systrar fått bestämma vad dom vill ha; godis, chips och läsk i massor!!

Jaja, ni vet att ni älskar mig.
Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0