boring!

Jaha minnet är tydligen fullt i databasen så bloggen är sjukt seg. Vi får väl se om det här ens går att publicera.

Jag sitter hemma nu och lyssnar på sjukt tung musik. Det behövs efter en hel dag med armarna-upp-i-skyn-och-vifta-med-händerna-visor. Man är lite smått trött också och imorgon är det lite tuffare än vanligt för då börjar jag klockan 8 så det är upp innan tuppen som gäller.

Imorgon är det fredag också, det ska bli sjukt skönt. Jag har ingen aning om vad som händer, fötter, fingrar och tår.. Antingen blir det en myskväll hemma med familjen eller så blir det något impulsivt, något som bara dyker upp i sista minuten vilket inte är allt för ovanligt.
Precis i detta ögonblick frågade faktist Lisa vad jag ska göra så hon kanske har några planer för lilla mig, annars vet jag att det kan dyka upp annat trevligt om jag vill, men vill jag? Det är det som är frågan.

Aja, mitt liv är ganska tråkigt för tillfället men snart så blir det party, när vi drar till Hundfjället lär det bli ett ganska långt inlägg i bloggen som jag vet att ni alla ser fram emot.. Eller?

Tänkte skoja till det lite eftersom jag lovat min syster att Leo, hennes pojke, ska få vara med i min blogg...
Linda berättade nämligen idag något mycket spännande i vanlig ordning som jag sa att jag genast skulle skriva i min dagbok (på skoj, ofcourse) men då insisterade Linda att jag istället skulle skriva det i min blogg och då tänkte jag att jag kan lägga in en bild också så att alla får se vem denna pojke är som kläckte ur sig en sådan fyndig kommentar så här är han:

leoleos rumpa

.. och hans kommentar: -"jag har rumpsevtt HELA TIDEN!"
Tack för infon!

You know you love me
Er förevigt trogne bloggare.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0