god natt!

Hejsan hoppsan! En irriterad och galet trött Cissi som skriver.
Kvällen hos Sandra var grymt bra, vi fick massor planerat och allt är i princip klart till Halloween.


Tyvärr var det inte bara planer som dök upp i disskussionen. En viss liten ung dam finns ju alltid och dinglar över Sandra huvud i ett svart moln. Jag vet att hon hatar henne och jag förstår henne. Själv känner jag henne inte men jag har även denna ogillande känsla av henne med tanke på vad hon gjort mot Sandra och sen förstår jag helt enkelt inte vad fan det är hon tänker med. Jag kulle bara vilja fråga hur hon tänkte och varför hon gjorde som hon gjorde.
Jag vet redan att jag är den sista personen egentligen som ska berätta om rätt och fel med tanke på vilken fitta jag är men jag vet om att jag är en riktig slyna. Visst jag försöker till det yttre att ändra mig men det kommer ju aldrig räcka. Hur som helst så vet jag iaf om att jag är riktigt rå det verkar ju inte den här människan ens förstå innebörden med. Hon kallar Drew sin vän och gör sedan som hon gjort.. Jag vet inte exakt hur långt hon gått eller med hur många.
Hon kan säga att hon ska vara allt som jag inte var men det kommer aldrig ske för hon är en liten sketen sak som jag egentligen skulle totalignorera men när hon kallar en av mina äldsta kompisar sin vän och behandlar henne sen som vilken annan slyna som helst så kan hon fan DÖ!
Sandra är en bra människa, hon säger att om hon såg henne så skulle hon få en blick som kunde döda men jag säger platta till henne.. SERIÖST, hon kan ha varit med om hur mycket som helst, struntar i hur synd det är om henne. Det finns många killar och hon har ingen som helst rätt att säga eller göra som hon gjort. TVI PÅ HENNE!..

.. Så nu är jag nöjd! Dagen innan halloweenfesten så är det ju erotikmässa i Alvik. Jag och Sandra ska gå  på tjejkvällen sen kommer Marcus Strandberg och joinar det blir väl bra. Sjukt kul ska det bli iaf, me like big time! Nu är det dags att smaka kudde snart.

arrivederci!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0