Greatness

Jaha jag får väl skriva idag istället eftersom tröttheten liksom tog överhand igår. Jag orkade verkligen inte skriva, det liksom kokade över i skallen på mig. Det blir lätt så för lilla mig, jag känner inte efter alls ett långt tag sen kommer liksom alla tankar samtidigt. Det är faan inte lätt när det är svårt.

Igår iaf så jobbade jag från halv tio till tre och sen tog jag tuben från Alvik direkt till Fridhemsplan och tog en fika med min älsk, Lisa, i Västermalmsgallerian. Jag tog en varm choklad i det hemska vädret och en brie & salami-smörgås till det, eller jag åt halva för älsk var också hungrig. Jag tyckte lite synd om henne när hon satt och kämpade med att få i sig en apelsin med kniv och gaffel, haha, men hon lyckades ganska bra tycker jag. Vi pratade om allt och inget men alla våra konversationer slutar på något vänster om våra ex.. ex-sex, domhyve-ex, snygga ex.. ja ex, ex, ex och nu kanske du tror att det är olika ex vi pratar om men nej nej, utan det finns två speciella ex som dyker upp i tid och otid...
Efter vår härliga pratstund åkte jag hemåt och tog en dusch och fixade iordning mig lite och sen  gick jag vidare till en vän. Precis när jag kom utanför dörren så börjar det spöregna och jag hade tänkt ta paraply -fast naee det regnade ju inte, sen hade jag tänkt ta keps -fast naee de såg inte helt okay ut till den jackan, sen är det så att vi har ungefär 10 regnjackor hemma -fast naee de är ganska otrendiga.
Torkade men fortfarande blöta satte vi oss och kollade på tv och lite sånt där sen var jag väl hemma vid halv tolv kanske. Inte så farligt sent och jag fick ungefär 8 timmars sömn och ändå så var jag helt sjukt trött idag.


Min Lisilale är sjukt het när hon skakar sina lurviga!

Imorse, eller vissa skulle kanske kalla 10.05 förmiddag men jag tycker att det är morgon innan 11. Hur som helst så hade jag körlektion då och det gick mäkta bra. Jag har aldrig hört min handledare berömma mig så mycket nånsin. Träningen med pappa har lönat sig tror jag. Sargon gav mig en liten läxa, jag skulle försöka lära mig märkena till på fredag. MY GOD! Jag är helt värdelös på märken men okey jag får göra mitt bästa.
Direkt efter lektionen bar det av till jobbet där det var full fart redan när jag kom. Alla barnen skulle precis gå i på lunch och jag tror ju att typ hälften av alla ungar har damp. Men det gick ganska bra även fast jag typ höll på att somna i slutet. Hur trött jag än var sen när jag sluta så var det ändå så att min Lisa ville träffa mig idag igen och snäll som jag är så ställer jag ju upp. Dessutom är inte jag den som tackar nej när hon erbjuder sig att bjuda på ett glas vin. MUMMA!  Så blev det iaf, vi satte oss på en krog på drottninggatan och tog ett varsitt glas vin och pratade och skrattade. Det är oftast så att Lisa skrattar åt mig och det jag har varit med och väldigt sällan skrattar hon med mig. Men men, det är kul att man kan roa folk.. på nåt sätt!
Efter att vi svept de sista dropparna i glaset tog vi en tripp till Buttericks där jag hittade i princip hela min outfit till halloween festen. Jag handlade inget eftersom lönen inte kommer fören imorgon men jag vet iaf vad som finns.
Nu är jag ganska nyligen hemkommen och har käkat kina mat och kanelbulle farmor och Palle är på besök och sitter i köket och spelar "sjuan" som vanligt (farmor är förövrigt den bästa och coolaste farmorn som man kan ha). 
Själv ska jag börja plugga lite vägmärken och sen ska jag nog duscha och gå och lägga mig. Eller det är vad jag vill tro iaf men det kommer väl sluta med att jag sitter framför någon av alla dumburkar.

JA! Just det. Sandrew ringde tidigare på kvällen och berättade att hon införskaffat massa billigt till halloweenfesten. Det samtalet gjorde mig ännu mer lycklig och partysugen så förhoppningsvis händer det något skoj i helgen.
På fredag är det iaf en garanterad Lisa-Linn-Cissi-dag och då kan det väl inte bli annat än bäst!

me & you


Till min slyna:

When it hurts to look back,
and you're scared to look ahead,
look beside you;
and your bestfriend will be there






 

Graderna sjunker snabbt mina vänner så glöm inte mössan
kepsenglöm inte mössan!


Ni vet att ni älskar mig!


Kommentarer
Postat av: drew

puss säger jag bara!

2006-10-26 @ 16:41:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0