ljushuvuden

Jag ska försöka mig på det här igen även fast det är jättetrögt.

Kvällen blev lugn och jag har svullat så mycket att mitt samvete har nått botten. Jag måste nästan träna imorgon efter jobbet för det här funkar inte.
Jag följde med Sandra på ljusparty för att göra denna mörka höstkväll lite ljusare. Det var skoj och jag hittade ungefär 100 olika dofter på ljus som jag vill ha och typ massor av stakar och en spray som man sprayar på kudden för att sova bättre. Den funkar tydligen riktigt bra och doftar gudomligt. Har jag den på kudden kommer jag väl aldrig vilja lämna sängen. Men det kanske är en bra grej att använda på killar, vad vet jag!?

Imorgon ska jag och Sandra nog chilla och kolla på lite movies. Hipp hipp tydligen , "ein nähwe bluebaer". Hmm.. dom som sett Hipp hipp fattar.

När jag satt här i min ensamhet (som vanligt) kom jag och tänka på hur sexigt det är med tatueringar.. PÅ KILLAR (Sorry Drew men jag kan ärligt säga att du passar grymt i din tattoo. Det vet du) !!
Det ska vara tribes på ryggen eller på en biffig överarm, det är riktigt mumma.. *dreglar*
Men jag varnar er det passar inte på alla, tyvärr! Så look out för en snygg tatuering kan bli så väldigt fel om det hamnar på fel kropp eller personlighet.

jontas tattoo addes tattoo 
sandras tattoo

Natti natti!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0