ni vet att jag älskar er..

Det blev helt plötsligt en mycket trevlig dag imorgon.
Jag ska iofs på körlektion vilket jag fruktar, körde lite på parkeringen idag och det var det sämsta jag någonsin åstadkommit. Jag tycker faktist att det är läskigt att köra de där monstrena till fordon, bara av att veta vilka skador dom kan göra gör mig rädd. Förstår inte hur folk kan sätta sig i en bil efter en olycka.
Men tanken är att jag ska övervinna min rädsla imorgon så jag kan fortsätta köra ordentligt sen...

Innan det ska jag träffa Olson och underhålla honom lite under tiden han väntar på något och efter skulle jag ha simmat med Linn men hur stor tidsoptimist jag än är så har jag kommit fram till att jag inte kommer hinna det. Förlåt älskling!
Jag ska istället ta mig till Skärvik och hämta min mobil och mammas trasiga (?) skjorta. Mammsen kommer bli galen på mig, jag fick precis reda på att den var trasig nämligen.. men men.. Jag ska också fixa utväxten som börjar synas alldeles för mycket.

Sen vill jag bara säga att jag älskis mina vänner massor och uppskattar varenda sekund av deras närvaro. Jag vill inte att fler vänner ska lämna mig nu även fast jag vet att Linn åker ifrån mig ett tag i Januari :(. DUMMA! Men Lisa är kvar och åker hon så dödar jag henne.

sandra kmr alltid ha en speciell plats teddybjörnen olson lättfotade lisa Linnsilale
SANDRA, OLSON, LISA, OCH LINN!

Kommentarer
Postat av: drew

måste du ha en så ful bild på mig :P

2006-10-02 @ 20:46:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0