She brings me joy!

Så blev det söndag.. igen! Igår var ju en ganska lång dag precis som fredagen. Jag gick väl och la mig vid fem men somnade inte fören vid sex sen upp för att gå hem och ut med hunden klockan nio så tre timmars sömn inatt. Bra baby! fem timmars sömn på två dygn. Jag borde ju få något form av pris för min stora bedrift.
Jag, Sandrew & co. kollade på Instängd och The hole ten yards igår och sen slutet på typ tio andra filmer, eller jag sov mest men mest mys var det iaf, förutom att man blev väckt var tredje minut.
Idag har jag väl ocks lyckats ganska bra, pappsen ska typ sälja min bil och körkortet kan jag kyssa bye bye!.. Eller så får jag försöka fixa det på ngt sätt men just nu är det väldigt överkurs att ens försöka smöra in sig hos mor och far. De är trötta och irriterade och jag också så jag tror jag väntar med det till senare, typ nästa vecka eller något...

Idag har jag nog sovit hela dagen tror jag, jag har ALDRIG varit så trött som jag var idag och jag har aldrig varit så bakis som jag var igår. Förstår inte hur jag lyckades för jag va absolut inte speceillt full i fredags. Men men, min mage är väl lite känslig eller något. 


Idag går lite extra kärlek till min Sandra som jag ännu en gång kommit nära igen. Vi lever livet som två "lyckliga" singlar med samma vänner och ovänner. Kärlek till dig vännen, och lycka till med alla dina ragg, haha! Min egna lilla slyna.

 Sandra





I love my baby, yup yup, I love my chick!





Peace out!

Kommentarer
Postat av: sandra

kan inte säga mer än KÄRLEK!

2006-10-15 @ 16:50:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0