bloggin is my drug

Jag tror att har har börjat bli beroende av bloggandet. Jag bloggar mer än en gång om dagen och det är nog mer än vad som behövs. Men men.. Jag kom iaf precis hem från stan och jag har haft det mycket trevligt med min lättfotade lisa :). Vi hamnade på ett ställe som hette Hemma hos restaurang & bar. Det var gratis mat och vattenpipa (smakade godis, mumma) men vi delade på en flaska vin så jag vet inte om vi tjänade på det för det gick ändå på 105 kr var. Men nu har vi iaf planerat Lindas avskedsfest och det bjuds nog på mycket mer än ett skratt! Det kommer bli en kväll vi sent glömmer. Jag och Lisa är dock ganska deprimerade vi är  i princip de enda singlarna och inte finns det några killar som man kan ragga på... Men men vi ska väl försöka ha skoj ändå i värsta fall får vi hångla med varandra det har säkert hänt någon gång förut!

Imorgon ska jag försöka komma upp i tid och sedan dra till trafikskolan så snabbt som möjligt, när de stänger vid 16 så ska jag vandra till SATS och träna med mamma och förhoppningsvis sola också eftersom jag inte gjorde det idag. Efter det är det en del som behövs göras, jag måste skriva ut en massa saker som ska göras på photoshop till på fredag. Så då var den dagen ganska fullbokad också.

Det är ganska skönt när man har saker att göra för det är inte lika lätt att tänka på annat då, men tyvärr så får det ju plats i vardagen hur mycket man än har att göra. Men lite bättre är det iaf :).
Det gäller bara att hålla fingrarna i styr och inte lyssna på sitt hjärta för det är så lätt att det råkar åka iväg ett sms eller liknande som man får ångra senare.

My arms keep missing you!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0