utekväll

Ny helg och nya bravader. Jag gick upp solen sken igen.. Jag åkte till SATS, tränade och sen solade. Efter det käkade jag lite och sen åkte jag vidare mot St: Görans sjukhus där jag mötte upp Lisa. Vi gick tillsammans för att hälsa på världens bästa Andreas :). Han var upp och "gick" när vi kom, han gjorde sitt bästa iaf med någon sorts rulator, det gjorde ont och var jobbigt för honom. Men han var glad och sjuksköterskorna sa att hela rummet sken av hans leende.
Min Olson är glad igen då blir jag lycklig och snart ska han till östermalm på något rehabiliterings center så han kan börja gå ordentlig igen så småningom.

På kvällen gick jag till Sandrew och snackade med min gamla extrafamilj lite. Sen drog vi vidare till stan och ut på krogen. Väl inne gick vi in på The Vibe, panikmycket folk och inte alls speciellt kul så vi bedrog oss och åkte för att supa till lite och träffa Lisilale och Lindilale som var med en massa annat partyfolk.
Vi tog taxi till sture och sen vandrade vi till White Room. Jag tror nästan att vi var yngst där, det var 21 i dörren men eftersom vi är så jävla snygga så kom vi in ändå. Jag dansade lite med Sandrew medan Lisilale och Lindilale lekte groggluder med nån ful jävel, HAHA!..
Det var BRA SKIT!! Jag fick också höra att alla i Hässelby säger "bra skit" av en kompis till Lisa, vet inte riktigt om det är så men okay!..

Jag fyller på senare, är så jävla trött (..eller kanske bakis) och jag ska snart in till stan med födelsedagsbarnet så..

Ni vet att ni älskar mig. ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0