Brum brum brum!

Jag har precis varit ute och kört bil och idag kändes det faktisk helt okay. Det kan iofs bero på att Chaplin drog åt styrservon så att det faktiskt gick att styra utan att ta i för kung och fosterland.

Lönen kommer imorgon och tusen kronor är redan bortplanerade på fotbollsbiljtter, hårfixning och fest i Rättvik. Jag vet inte riktigt hur det gick till men nu är det som det är och jag är en kass människa och det kan jag inte göra något åt. 1000 kronor ska jag nog läggas undan hos pappsen så jag har lite kvar till en vacker dag.
Imorgon är det också så att jag ska leka med Sandra efter att Lisa fixat hennes hår och på Fredag ska jag leka med Lisa efter att hon har fixat mitt hår så det är mycket på gång nu flickor och pojkar. I örigt är det inte något så där speciellt planerat till helgen, vi får se vad och vem som dyker upp efter alla födelsedagarna (imorgon är det mamma och pappas tur). På Lördag ska vi som sagt vara barnvakt åt småkusinerna men jag lär väl kanske inte sitta hemma hela kvällen ändå, så får som sagt se vad som händer, fötter, fingrar och tår!

Vi älskar varandra!...massor

... NU kom Lisa på att hon ville ta bilen hit och åka till Riddersvik för att sitta vid vattnet och snacka skit en snabbis för hon har så tråkigt så det är klart jag ställer upp för min rastlöse vän. 

Men då ska jag på toaletten nu och typ larma av igen *suck*.. 
Sayonara!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0