Påskhelgen!

En lugn hemmakväll i Torsdags? HAHA! Vilket skämt! Sandra var visst på att gå ut. Hon kom hit, vi taggade till och åkte in mot stan. Väl där var vi typ ensamma, men det var skönt och som tur va så lallade det in personer hela tiden så till slut var det alldeles lagom. Ett välkänt ansikte träffade vi där och han var minst sagt dyngrak, det var lite kul att se. Efter ett tag ramlade Kim och Axlo in, det var trevligt och efter ytterligare några minuter kom även Robbie. Vi var ett gäng och eftersom alkoholen var i princip gratis så blev det några brickor och en hel del cider inbeställda.
Sandra och Kim satt som vanligt ihop så jag hittade nöjet på annat håll, jag dansade och skakade mina lurviga i princip hela natten till det var dags att dra sig hemåt. Eftersom det skulle vara en sleepover så drog jag med mig Sandra hem till mig och Kim han kom med på köpet så dom fick ligga på madrass i mitt rum. Vi somnade allihopa gott till filmen Troja!

Dagen efter var det ju långfredag och jag var så sjukt övertaggad så jag och Sandra satte oss och vrålade lite till hög musik och sen kom Lajzan upp. Ja hon hade väl inget val, det GICK liksom inte att sova så då hade vi krig och bråttades, sjöng och sprang runt. Stackars Kim blev kanske inte helt glad när han inte fick sova, men så är det en dag hos familjen Arnblom, ett stycke energiknippe helt enkelt. Det kan bli ett nedrans liv, speciellt när jag och Lajzan kommer igång.
Hur som helst så drog alla härifrån efter ett tag och då satte jag igång och fixa iordning mig. Det var nämligen dags för den traditionella tipsrundan som alla gått och snackat om. Jag hamnade med Kenneth den här gången och vi kom faktiskt tvåa med våra 15 poäng och Marianne vann ju i vanlig ordning med 16 poäng. Frågorna var, som ni kanske förstår, inte helt lätta. Det var t.ex: Vilken färg är ytterst på regnbågen, hur mycket läppstift går det åt på ett år om en kvinna dagligen målar sig om läpparna. Sjuka frågor helt enkelt.
Men andra platsen delade vi med Gunnar och Lajzan så det blev utslagsfråga senare när vi kom tillbaka till lokalen, den förlorade vi dock och slutade på tredje plats så ett stort grattis till FARBROR Gunnar och syster yster.
Efter besvikelsen av att bli brädad av de där två käkade jag iaf gott och drack desto mer och försökte tagga till men jag blev så trött att jag var tvungen att springa ner till Sandra och sova en timme. Efter tuppluren så satte jag igång igen och vi lyckades få med alla människor på lite drick-lekar. Vi körde KAKA! och Fuck me som Linns så snällt lärt oss efter sin vistelse i Australien. Det var så sjukt kul att se Gunnar som är lite inkompitent på det mesta, han kunde inte ens säga KAKA rätt, ibland blev det något form av vrål eller så blev det helt fel ord som KOKA eller KIKI! -Bra där!
Anyway, efter ett tag så bestämde jag mig för utgång med Lisa och hennes klasskompis Mickan så dom kom och det blev till att sätta igång med drickandet. Efter en stund och massor av tjat så tog jag kraft till mig och gick upp och dansade med alla gamlingar. De ser ju för roliga ut på dansgolvet, vissa mer lustiga än andra. Jag nämner inga namn men jag vet någon som säkert tar åt sig, ett annat energipaket.
Efter dans och dricka så drog jag, Lisa och Mickan till bussen. Sandra ville inte hänga med idag så tvi på henne men jag fick klara mig utan henne helt enkelt. Mickan hade tydligen en pojkvän runt hörnet så han och hans gäng klev på stationen efter, alltså Åkermyntan och det visade sig att Mickans pojkvän var kompis med ett annat bekant ansikte och vi hade hur som helst sällskap med dom in till stan. Vid Vällingby gick dock inte tuben fören efter en halvtimme och när vi väl kom på den så höll min stackars blåsa på att spricka,  det var RIKTIGT illa. Jag kan ärligt säga att så nära har jag nog aldrig varit på att kissa på mig men jag lyckades hålla mig till Fridhemsplan på nåt vänster och väl där sprang jag upp för närmsta utgång och kissade mitt på gatan, så ni kan ju förstå hur illa det var.
Det blev ännu en gång utgång på Viper och vi gick in före alla andra med våra finfina kort och när vi kom in så var det sjukt mycket folk. Det var faktiskt inte så där jättekul, men vi fick träffa Emilia och Jocke så det var ju skoj. Det var tydligen någon brud som stötte lite på henne också så Lisa och Emilia fick leka lesbiska.
Efter en stund så kastade våra vänner in handduken och då drog vi vidare till 360 och resten av gänget och där kom vi in ganska fort och dansade en massa också och sen bar det av vidare hemåt. En helt okay kväll helt enkelt!

syster och jagsoliga jag


Det var väldigt soligt på tipsrundan, ett stort plus och enorm mysfaktor!







som en lekstuga för stora och små
KAKA!!
Vi lekte KAKA också och då var vi så här söta!
c^^,)

Kim och Gunnar!Det blev en del allvarliga diskussioner tillsammans med en massa dans och strippshower. Härligt!

image432










Idag mådde jag ungefär som om jag hade vart ute och festat två nätter i rad när jag vaknade. Mamma och Pappa  var så gott som redan på väg ut för dörren. De skulle hem till mommo och moppa och hade fått för sig att de skulle åka komunalt dit men jag ville ju följa med så jag hoppade upp ur sängen och in i duschen, slängde på mig lite make och några kläder sen bar det iväg. Pappa var helt fascinerad av pendeltåget, det var nytt och "lät ingenting" som han sa. Han satt som ett barn på julafton hela vägen till Bålsta. På pendeln träffade vi på en överförfriskad kille med en back 7,2:or i handen. Han kunde knappt stå på benen och han försökte sig på en konversation med oss men det gick inte så bra att snacka så han gick vidare i tåget med sin kompis i släptåg. Vilka bönder säger jag bara!
Hemma hos mommo var det jättefint, de hade ett jättestort badrum som jag blev jätteavis på och jag tyckte lägenheten i övrigt var väldigt fräsch! Vi satte oss och väntade på morbror Conny, Pirko och kusin sen när de väl kom så blev det en kanongod påskmiddag med ägg, sill, jansson, lax, omeletter, räkor och självklart snaps. Det var bra grejor det. Det var väldigt trevligt och det heta samtalsämnet runt bordet var väl mitt ex,  vem va han, har vi träffat honom, hur såg han ut, hur känner du... o.s.v! Andra roliga saker som kom upp var väl bajspåsar, framtidsplaner, morfars hälsa och massa andra viktiga saker och ting.
Vid tio-tiden ville jag hem, jag hade redan somnat på soffan i en halvtimme eller något så jag kände att det var dags, så pappa ringde till taxi och den kom efter ett tag så nu sitter jag här hemma igen. Telefonen låter hela tiden, ringer det inte så är det sms så vi får se hur det kommer gå med sovandet.

Men det är dags nu iaf!
Ciao!

Kommentarer
Postat av: Anonym

finns väldigt bra bilder sen i fredags, skickar dom sen ;P måste du säga tvi till mig, *tårar i ögat* pöss

2007-04-08 @ 23:38:49
Postat av: cecilia

jaa bra SKICKA! :)
jaa lite tvi när du dissar mig så där..

2007-04-09 @ 15:47:51
URL: http://ceciiliaa.blogg,se
Postat av: Anonym

jag dissade inte, vi hade ju inte ens pratat om utgång =p

2007-04-09 @ 16:20:28
Postat av: cecilia

okay d´å, fast ändå !! .. ville ha dig med ju

2007-04-09 @ 16:26:45
URL: http://ceciiliaa.blogg,se
Postat av: Anonym

då kuunde du ståttt på dina knän och bett mig ;P haha men vill som sagt inte snylta för har ju typ INGA pengar.. såå illa.. puss på rumpan

2007-04-09 @ 16:52:15
Postat av: cecilia

ähhh , skitsnack.. hade du velat så hade du hängt mä ;)

2007-04-09 @ 18:12:50
URL: http://ceciiliaa.blogg,se
Postat av: emilia

dude, vi drog hem! Inte fan drog vi vidare till 360 iaf om du inte syftar på någon annan? puss!

2007-04-10 @ 09:37:44
Postat av: Anonym

Haha jag skojade, läst klart resten på lisas blogg :)

2007-04-10 @ 09:43:42
Postat av: sandrew

neeej, jag hade dåligt samvete pucko!!

2007-04-10 @ 13:38:22
Postat av: cecilia

haha okay okay ! .. kanon!

2007-04-10 @ 17:06:05
URL: http://ceciiliaa.blogg,se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0