Ronny och Ragge + Borat = Bad combination

Gårdagen slutade inte riktigt som jag trodde, den avslutades nämligen hemma hos Olson där han hade sällskap av Anders. Olson var jättetrött redan när jag kom och teaterapan Anders var lika pigg och energisk som vanligt, det är svårt att ha tråkigt när han är med.
Hur som helst så satt vi och kollade på tv ett tag men till slut somnade Olson och då var det dags att åka hemåt. Jag blev lyckligtvis skjutsad och med igentäppt näsa och nerklottrad rygg gick jag och la mig i sängen och somnade inte kort därefter.

Idag vaknade jag av telefonen klockan 9:30 och kunde därefter inte somna om så jag fixade en liten frukost och joinade syster Lajzan i soffan tillsammans med Ronny och Ragge. Det var riktigt bra skit, man kan lära sig mycket av de två grabbarna.
Efter det så pratade jag lite med en ynklig liten Sandra som hade skadat ryggen och kilade sedan dit för att spendera lite tid med henne. Vi satte oss på hennes söta lilla tomt i bara bikini eftersom det var helt lä och snackade som vanligt om allt mellan himmel och jord.
Solen bestämde sig dock efter ett tag att gömma sig bakom en massa fluffiga moln och i samma ögonblick bestämde vi oss för att vandra hem till mig och kolla på en film. Vi tog en film som vi båda hade låtit bli att se men som vi ändå kände att man på något sätt behövde kolla på för att förstå alla uttryck som alla har för sig. Vi satte helt enkelt på Borat och det skulle vi väl kanske inte ha gjort, jag tror det var en av de sämsta filmerna jag sett i hela mitt liv, visst den är säkert bra efter några öl eller dagen efter när man är övertrött och humorn är på samma nivå som en femåring men just idag var den kass. Men men, nu har vi sett den iaf och "it's niiiice..... NOT"!!
Sandra vandrade hemåt och åt korvstroganoff medan jag käkade korv med makaroner. Efter maten så träffades vi igen, vi införskaffade lite godsaker och satte oss framför ännu en film och dessurom Top Model, det var en helt okay dag med massor av väl behövande Sandra-medecin.

Ronny & RaggeBORAT


Ronny och Ragge samt Borat!
Ja det är ju ingen frågan om saken man ser väl direkt vilka som ser mest friska ut.. Eller??...



Imorgon kommer städare och då beger jag mig ut på trädgården för att gräva i rabatten, vi har nämligen en djungel av ogräs på vår tomt och det ser mindre snyggt ut så jag ska kirra det imorgon tänkte jag.
Efter det får jag ännu liter mer behövade medecin i form av Lisa, det är bra grejor det. Hon kanske brummar hit med bil nu när hon har ett alldeles eget körkort.

I övrigt så förstår inte jag varför jag alltid ska hamna i så svåra situationer, varför kan jag inte få det så lätt som Sandra liksom. Hitta någon som är bra och sen bara vara lycklig... NEEEJ?! Gör det komplicerat för lilla Cissi det förtjänar hon. Hmmf!!

Ha det bäst allesammans nu ska jag sussa kudden!
Guten Nacht! / ♥ Pöket


Kommentarer
Postat av: Anonym

Tack för en underbar dag igår baby! din tid komemr snart också ska du se, du får inte ge upp!! <3

2007-04-19 @ 12:35:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0