You got served in bandy, YEAH!

Jaah, så var det en ny dag. Det har inte hänt så där överdrivet mycket idag... Jag har tvättat en massa sen åkte jag till Vällingby och kikade när mammsen kom hem.
Efter middagen tog jag och Emil en bandy-match som jag (tro det eller ej) vann med 10-6. Det var en tuff match men jag var överlägset bäst helt enkelt. Men jag måste säga att han försökte bra men det räckte tyvärr inte till, jag är grym helt enkelt.
Jag har pratat med både Chaplin och Olson innan men bärgare orkar jag nog inte åka ikväll tyvärr och det där med Olson rann bara ut i sanden som vanligt. Jäävligt trisst, får ju aldrig träffa honom längre.

Anyway, jag har snackat lite med Sandra också så imorgon blir det Cissi- & Sandra-time och på Torsdag ska jag hitta på något skoj med Lisa sen är det minsann helg igen. På Lördagen blir det antagligen något skoj med Leo och Sandra, jag har ju lovat att jag ska vara med honom nu eftersom det var så längesen så förhoppningsvis dyker det inte upp något annat. Jag och Sandra har även snackat om att att möjligtvis ha en fest i lokalen snart igen, vi som älskar teman ska då ha ett "baby"-tema. Det blir säkert jättebra..

Nej nu börjar desperata hemmafruarna snart och Emil ska ladda ner nåt skit på min dator så I can't stay I gotta go!
Tchüs!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0