Dagens dos

Jäklarns skit! Jag hade så kul med alla dansarna att jag missade mitt muskelpass. Det blir till att ta i extra hårt imorgon.

Jag och Mosan mös i Vällingby idag iaf, jag försökte lära mig dricka kaffe och åt pistage glass. Mumsfillibubsan! Efter det kikade vi i affärer och hittade ingenting så Mosan rang till sin mor som inte svarade men rang upp efter ett tag så vi vimsade runt ett tag i Vinsta för att hitta henne på Läkarmissionen eller va det nu hette. Där kollade vi på en soffa för 500:- som Mosan kanske skulle ha men hon tyckte den var för... blommig! Vi bestämde oss iaf för att kika vidare och hittade massor med skojsiga saker och Mosan köpte fina glas för fem kronor styck så då fick jag ett (TACK!!). Efter det åkte jag hem och missade som sagt mitt pass för att jag hade inget liv framför datorn och sen efter maten åkte jag och hämtade Mosan i Grimsta och åkte vidare mot Ekerö, Skärvik och Lisa.
Hemma hos Lisa dracks det vin, Linn och Martin var där men jag och Mosan drack bara cola för jag skulle köra hem sen.
Efter massa snack om barn, lebbsex, jobb och annat strunt åkte jag och Moa vidare. Vi ville leka med Olson men han dissade oss så vi fick vända halvvägs ut till Munsö och åka hemåt ist.
Hela hemvägen pratade vi mest om barn och vi kom fram till att vi båda är gravida för hon hade konstig magvärk och min mens är sen... NEJ BRA!...

Nu sitter jag hemma igen och ska väl snart gå och sussa efter att ha bokat tid på något jobbigt pass imorgon. Phuu!
Hej och hö!

Kommentarer
Postat av: emilia

Nej men har du tagit bort dansarna? jag som inte hade hunnit titta klart :)

2007-08-16 @ 14:45:00
Postat av: cecilia

dom slutade fungera:S

2007-08-16 @ 17:15:59
URL: http://ceciiliaa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0