En helt vanlig dag

Vaknade klockan kvart i elva i förmiddags, I know, alldeles för sent men kunde inte sova inatt så fick ta till massa metoder för att bli lite pömsig. Jag lyckades så småningom iaf.
Jag har inte gjorde något skojsigt direkt så där på dagen, vek en massa tvätt och tvättade, sen skrattade jag min lata syster i ansiktet när hon ville ha skjuts till stan.
Mammsen kom hem runt fyrartiden så efter att ha fajtats lite med henne gick vi till åkis och träffade pappsen som jag också bråkade lite med. Man kan säga att jag har vart lite rastlös och sällskapssjuk under dagen.
I affären nyptes jag lite och sen efter att vi betalat så åkte vi hemåt igen.
Mitt bokade pass vågade jag inte gå på för de lät som det bara skulle vara stora läskiga muskelkillar där och då vill inte jag va mä...

Jag gick på långpromenad med mammsen istället runt hela Backlura och på hemvägen tog vi en sväng förbi Preem och hyrde en Stephen King -film. Den va väldigt bra gjord för att vara Stephen King, de brukar annars gilla att ha fula blixtrar och grejor men inte i den här inte. Bara lite tokerier!
Under film så fick jag sms av Lisa (bl.a) och hon ville inte hem utan hon ville träffa mig så vi bestämde dejt. Hon kom och hämta mig hemma efter filmen så gick vi som vanligt och satte oss i på klipporna vid vattnet och pratade om våra identiska och tragiska liv.
Hon har fortfarande sex med sitt ex och kommer ingenstans, jag har kommit över den fasen men kommer ändå ingenstans. Killarna jag träffar är liksom inte pojkvänsmaterial, ingen av dom! Jag svor över allt dåligt jag gjort i mitt tidigare liv och tyckte mest att jag var en idiot och Lisa gillade helt enkelt tryggheten att kunna gå naken när Jonas såg på.
I det stora hela var det väl mest så att våra framtidsplaner inte går ihop med hur våra liv ser ut nu, snart är det dags att ha ungar liksom... Jaja, tragiskt var det men det finns ju dom som är värre!

Snart är det dags att sätta på den andra filmen jag hyrde som god natt -film. Pledge this heter den och är med Paris Hilton. T.o.m min syster på 13 bast tyckte den sög så jag har väl ngt att se fram emot.

Natti natti!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0