Nu är det helg igen

Jag är verkligen helt slut i kroppen just nu, cyklade till SATS imorse, eller på förmiddagen kanske man ska säga att det var, för att gå på muskelpass klockan 11. Det var sjukt jobbigt men fruktasnvärt skönt efteråt.
Det är bara att fortsätta så här så är man på topp snart, jag var typ den enda nya där alla andra hade gått minst en gång innan men det gick bra att hänga med ändå.

Jag cyklade hem och hoppade in i en välbehövd kall dusch sen käkade jag lite frunch och nu sitter jag här och leker någon form av jury för mammsen som catwalkar lite för mig. Hon vet nämligen inte riktigt vad hon ska ha på sig ikväll på kryssningsfesten. Vi får se vad hon väljer ut...

Jag fick kolla på lite sköna bilder från Leo Napa-resa med grabbarna och de ser ut att ha haft det riktigt skoj alltså och massa fylla. Jag är massa avis som vanligt.



Några planer för ikväll har ännu inte dykt upp men får kolla runt med folket, annars blir det väl en sitta-hemma-kväll med systrarna och upp & träna imorgon. Vi får se, vi får se!

Jockes förslag på låt (tunga grejor): DMX - Where the hood at?
 
Hej hej, hemskt mycket hej... då!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0