Pilates eller dans? -Det är frågan!

Idag var jag upp klockan halv tio och väckte syster Malin strax efter för att kolla om hon skulle med och besöka farmor. Det skulle hon så jag drog upp henne och vi käkade frukost sen tog vi i bilen och for iväg. När vi kommit en kort bit mindes jag att farmor sa att hon ville bada så vi vände och hämtade badkläder sen var vi iväg igen strax där efter.

Vi kom dit ca en timme senare, give or take, och det blev en megagod lunch. Räksallad och hemmabakat bröd, mumsa!
Efter lite mat i magen tog vi en promis ner till vattnet där jag vart så många gånger och badat men då var jag i en lite mindre size. Det kändes ganska konstigt, allt såg likadant ut men kändes så mycket mindre. Tokigt det där, men man fick lite härliga flashbacks!



När vi suttit ett tag och snackat skit på ljugarbänken gick vi tillbaka igen och fikade, Olson ringde också för att berätta om ett jobb som jag ska söka till.
Efter fikat iaf så var det dags för oss att bege oss hemåt, Malin skulle göra sommarläxan och jag hade ett pass klockan halv sju.

Home home home we go, och väl hemma så fick jag gå ut på en promenix med min bajsnödiga hund och sen var det i princip bara att byta om, koppla av lite och sen hoppa upp på biken ännu en gång och ge sig av.
Denna gång var det Aerobics som stod på schemat och jädrans va kul det var, det ska jag nog börja med regelbundet. Det var alldeles lagom och som sagt väldigt skoj.

Nu har jag kommit hem för någon timme sen och tagit mig en skön dusch och ätit lite god fiberrik havregrynsgröt och sitter & funderar på om jag ska ta pilatespasset eller danspasset imorgon. Önska det fanns någon som kunde ta sånna här jobbiga beslut åt mig. Om det är någon som är sugen på att bestämma så är det ju bara att säga till...

Nej nu ska jag kolla vad Andreas Olson har för sig.
Ha de bra!


Kommentarer
Postat av: Moster

Danspasset självklart!!

2007-08-23 @ 10:19:13
Postat av: cecilia

Tur att du sa det nu för de var väldigt nära att jag bokade upp mig på pilates. Men då blir det dans :)

2007-08-23 @ 11:17:03
URL: http://ceciiliaa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0