Proffs inom många yrken men är ändå arbetslös

Jaha, igår blev det Munsö. Hela vägen hem till Matte och Martin, fy va långt! Jag förstår inte hur man kan bo så fruktansvärt långt borta från stan.
Anyway, tre öl fick jag i mig innan jag höll på att däcka så jag tog soffan tills Göran och Olson var redo att röra sig. Vi fick skjuts av Matte hem till Olson och somnade gott i husvagnen, han, jag, Göran och hunden Desti!

Jag bagav mig hemåt imorse vid tio-tiden och det första jag fick göra var att åka till Vällingby för att göra syster en tjänst och sen skjutsa henne vidare till Åkis. Jag är en riktig taxi-chaffis alltså.
Nu sitter jag och agerar psykolog till mitt ex kusin, Julia, som har lite killproblem. Jag måste säga att jag gör ett väldigt bra jobb. Så ni ser jag har liksom massa olika jobb... eller?!

Ikväll blir det nog träning av något slag, får se vad som finns. Syster har åkt till Mjölkö också så henne slipper jag iaf några dagar. Sjukt skönt! 
 
Puss och kram säg!

Update 13:37

Fick nyss ett samtal från ICA, så nu har jag en jobbintervju imorgon klockan 11. Sjukt skönt om det nu skulle bli något att äntligen få något annat att göra än bara sitta hemma, träna och slappa.
Jobb jobb jobb, -LYCKA!

Kommentarer
Postat av: emilia

Grattis cissi! :)

2007-08-13 @ 15:42:46
Postat av: Linda

Härligt, lycka till på jobbintervjun gumman! :)

2007-08-13 @ 17:47:53
URL: http://yeeselson.blogg.se
Postat av: drew

håller tummarna för dig gumman!

2007-08-13 @ 19:31:48
Postat av: öhman

lycka till gullis!

2007-08-14 @ 10:26:35
URL: http://oehman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0