Somebody kill me.. PLAESE!!

Jag tror jag blivit påkörd av en ångvält (en sån där som plattar till asfalt...). Jag vill bara spy och dö just nu, det var längesen jag var så här bakis. Duschen som jag tog precis var nog den skönaste duschen nånsin och så jälva efterlängtad.

Det blev kräftskiva igår men jag måste nog säga att det blev fler nubbar än kräftor och jag försökte lära alla nya nubbevisor men den ena var ju mer tondöv än den andra så hur bra det gick det går att diskuteras.
Anyway, mammsen och pappsen, värden och värdinnan gick som vanligt och la sig först av alla efter det är det ganska svart för mig, möjligtvis några få minnesflashar.
Känns trisst när allting ska gå så fort för mig. Jag vet inte om det berodde på mitt och Lindas ölspelande eller alla nubbar men redlöst full blev jag iaf och jag vet inte om jag sov så mycket men kul hade jag.. nog.
Idag mår jag som sagt precis som jag förtjänar, jag skulle egentligen på middag men jag hann inte eftersom vi var tvugna att packa ihop allting på landet då det antagligen inte blir så mycket mer visiter där i sommar.
Pappa tar upp båten på Lördag också sen är det över.. Det var denna sommar det!

Imorgon blir det en intervju och träning efter det, härligt! Ska göra en annan mindre rolig sak också men det tror jag inte att jag kan skriva upp här. Oroligt värre...

Hoppas ni får en härligt start på den nya veckan imorgon, jag håller alla tummar och tår för min egen skull iaf!
Peace!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0