Träningen är igång igen!

Jag gick upp 8 imorse för att sedan cykla till SATS och träna för första gången efter "semestern"!
Askönt var det, nu gäller det bara att ta sig i kragen och fortsätta med träningen och göra det till en rutin samtidigt som jag måste äta sundare och smartare. Det vore bra om jag minskade på alkoholen också men vem ska då roa folket med sjuka fyllor och puckade äventyr?..

Städaren är här just nu och det blir fiiiiint hemma :) , jag har tagit en lång skön dusch och på vägen hem så tog jag ut mina aggressioner genom att trampa gärnet på cykeln. Jag vet inte varför men av ngn anledning så har jag börjat tänka på en person igen och det gör mig förbannad, men jag är övertygad om att det går över inom en mycket snar framtid. Skönt!

» Dagens låt: DMX - Only I can stop the rain (-memories never die)


Nu ska jag nog ta och äta någonting!
Puss och Porr!


Uppdatering 20:20

Nu har jag precis kollar på film med mammsen, vi hyrde en riktig skräckfilm minsann. The Hamiltons, den handlade om en blodtörstig familj, kort och gott. En riktig mysfilm...
Jag har även bokat muskelpass imorgon klockan 11, ska nog in och träna lite innan också, självklart cyklar jag dit även fast pappsen tankade bilen full igen idag, lite hurtig får man lov att vara.

Imorgon är det äntligen Fredag och då ska jag skjutsa pappsen och mammsen till båten, de ska ju som sagt på någon kryssning. På kvällen vet jag inte alls vad som händer, jag vet att det är Rasta men har ingen aning om ifall det är någon annan som ska dit. Olson ska dit iaf men vi får se, vi får se.

Tjena mors!

Kommentarer
Postat av: jocke

lyssna på DMX - Where the hood at istället :)

2007-08-09 @ 15:15:29
Postat av: cecilia

ska ladda ner den omedelbums!

2007-08-09 @ 16:51:30
URL: http://ceciiliaa.blogg.se
Postat av: cecilia

Aaaaaah! Tung låt.. de får bli nästa ;) haha!

2007-08-09 @ 16:57:19
URL: http://ceciiliaa.blogg,se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0