04:52

Japp, och jag är fortfarande uppe!
Orsak: Ett stycke full Axlo
Mission: Skjutsa hem ett stycke full Axlo
Mål: Få Axlo hem safe and sound

Mission completed!

Japp, jag fick en mycket berusad människa i passagerarsätet och en en ganska tystlåten Robbie i baksätet. Han skulle dock bara till Thorildsplan så det var ganska lugnt! Alexandro däremot skulle ut till öarna och även om han är "den snyggaste killen på Ekerö", som han själv så fint uttryckte det så var jag tvungen att tacka nej till hans erbjudande om film-godis och -mannagryns-afton, eller nja, snarare morgon!
Jag släppte av vraket och brummade vidare hemåt, sömnig som jag var. Usch och fy, var nära på att somna vid ratten. Inte speciellt clever om jag får säga det själv men nu har jag iaf en varm säng som väntar mig.

Förresten så kom Lajzan hem strax efter jag skrev det förra inlägget och jag fick mig ett snack med henne och hennes nya "bedbuddy" Johan "Juan" Martinsson. Mycket intressant människa det där, han klagade lite på att jag hade bort mina mobiler hela tiden men det var skönt att höra att hans föräldrar är lika "flippade" som våra.

Anyway, efter att vi konstaterat att jag var som en liten unge som inte ville dricka kaffe och helst hoppar i vattenpölar så kollade jag klart på Heroes som slutade megaspännande. Nu är jag nyfniken på nästa avsnitt...

Men sängen väntar på att få ligga.
Nighty night-kisses!

Kommentarer
Postat av: juaan

hahah bedbuddy! lustigkurre (;

2007-12-02 @ 19:44:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0