Det hinner hända mycket

Ja, jag säger som Johan, man hinner med mycket på en dag.
När vi var i Bro idag så åkte vi förbi en stor ICA-lastbil då sa jag att en sån där åker minsann Johan, det kanske är Johan för han bor här ute nånstans och när jag kom hem så fick jag reda på att det var han. Pratade lite med honom i luren, han var och hälsade på Anne och Farhad på Shell. Anne sa att Asgan hade blivit jätteglad för blomman som vi gav honom, han sa att vi alltid ska utmärka oss på Shell i Tensta. Men det var väl bra det!

När jag pratat klart med honom så ringde Lisa och nu är en till skidresa inplanerad, redan! I Januari beger vi oss av igen, mot Åre OM jag mot allförmodan kan få dom dagarna lediga. Chansen är väl inte så där jättestor men man vet inte fören man har försökt. Nu gäller det bara att ragga två till som vill följa med och eftersom vi är så mobbade så har inte vi några tjejkompisar som kan så vihar börjat gräva i arkivet efter killkompisar. Vi får se vilka som blir de två lyckliga vinnarna.

Rainbow ringde nyss också och sa att hon saknade mig lite, då blev jag minsann mycket mycket glad. Jag saknar min pony-vän också ju!

Anyhow, bilderna och filmerna från Sälen ska in i datorn nu!
Tja!

Kommentarer
Postat av: Anonym

När bär det av till åre?!

2007-12-16 @ 22:11:56
Postat av: Cecilia

De får man la se! :D

2007-12-16 @ 23:01:50
URL: http://ceciiliaa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0