Helgen som var

Shue, idag fick jag äntligen sova ut lite eftersom jag bytta pass med Danni så idag börjar jag inte fören 17:15.

Jaha, Tisdagens utgång blev nog lyckad tror jag. Lisa, Linn, Kimsan och Sandrew kom hit och vi satte oss i köket för att dricka vin och lyssna på musik samt snacka skit.
Sandra har även kanske bestämt sig för att åka med till Åre vilket ju självklart är askul, nu är det enda problemet typ hur vi ska ta oss dit och hitta någon till som har lust att åka lagg. Hur svårt kan det vara liksom?
Aja, vi åkte iaf in mot stan vid 22-tiden och mötte upp Axlo på tuben i Bromma, jag och Kim satt och diggade musik från hans mobil och ja, jag kommer faktiskt inte ihåg så mycket från vägen in kontsigt nog.
Vi kom iaf in utan problem och väl där inne så fanns det massor med folk som Lisa kände men jag kände typ ingen av dom. Faan, jag kommer inte ihåg så mycket från krogen heller. Jag vet att jag tappade bort mitt kort hundra gånger och var allmänt nojig. Dansa gjorde vi också en massa...
Vi tog en taxi hem, jag, Axlo, Lisa och Linn. Fråga mig inte vart Drew och Kimsan tog vägen för det minns jag inte. Men när vi kom hem iaf så fick Linn något utbrott, bråkade med Martin tror jag hon lyckades med också även fast dom inte ens var med varandra. L och L grät iaf ikapp och det slutade med att alla drog hem även fast tanken var att vi skulle sova hos mig.


 


Dagen efter vaknade jag och mådde väl så där de första sekundrarna men det gick över till enbart seghet. As usual hade jag överenrgi och ville mest bara hoppa runt men jag va tvungen att ha överseende för resterande medlemmar i familjen. Jag åkte iaf till Ekerö en sväng innan jag for vidare mot jobbet, när ja kom dit så var det Danni som jobbade. Han var som mig ganska seg men det gjorde ju inte honom något eftersom han ändå skulle sluta, jag däremot höll på att dö. Jag ville inget hellre än att sluta och kvällen gick verkligen superlångsamt! Jag jobbade med Anne, hon berättade att hon snackat med lastbilschaffisen och sagt att han var lite för mycket som senare skickade ett "förlåt-sms" som jag svarade på med att jag inte var intresserad så nu är iaf ett problem ur världen.

Senare kom även Guldtand in som även han var envis, han frågade om han fick ringa igen och jag sa "det kommer ändå aldrig bli nåt så..." därefter sa han hej då snabbt och sprang typ ut så man kan säga att jag var duktig igår. Jag sa typ faktiskt NEJ..

Anyway, jag och Anne diskuterade lite bantningsmetoder och viktväktarna, det verkar funka bra så det blir nog till att använda sig av det till beach-08.

Innan vi stängde igår så lånade jag med mig den sista American Pie-filmen som jag försökte kolla på igår innan jag somnade men det slutade inge bra för jag däckade typ efter fem minuter så det blir nog till att kolla innan jag börjar idag.


På jobber roade jag mig mest med att göra hjärtan utav gem. Det är inte helt enkelt ska ni veta!


I övrigt så
...lyckades jag radera ALLA sms på min mobil vilket jag tycker är riktigt sorgligt. Jag hade ju fått massor av mysiga sms och dessutom en massa ROLIGA av P-T. Hur fasiken lyckades jag med det??
...ska jag och Alexandro minsann till London över en weekend om några veckor, vi ska shoppa och bo hemma hos hans farbror.
...är det avskedsfest för Sandrew och Kim 25:e, dagen efter vi kommer hem från Åre. Det är kändistema och jag ska redan nu börjar fundera på vem jag ska vara. Något förslag?
...ringde jag en tjej i Sumpan nyligen och Lördag klockan 13:00 ska jag befinna mig i hennes gamla lägenhet för att kolla på den och se om jag gillar den. Om så är fallet så blir den förhoppningsvis min, håll alla tummar och tår.

Nu ska jag till Nordea och fixa med sparkonto osv med pappsen.
God fortsättning!


Kommentarer
Postat av: Anonym

internetbank?

2007-12-27 @ 13:06:10
Postat av: drew

vilka mongobilder på mig :S

2007-12-27 @ 15:16:42
URL: http://www.raggsockan.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0