It's a hard work

En helt "vanlig" dag på jobbet idag. Danni gick mest runt, dansade och sjöng på fågellåten medan han jobbade. Jag satt mest och "plockade upp saker" på golvet. Jag var så fruktansvärt trött idag men lyckades dock hålla humöret upp relativt bra.
Jag slapp plocka upp varor idag vilket var skönt, det gick knappt att ta sig fram på lagret för att det var så mycket pallar med grejor. Jag blev trött bara av att gå in där så jag höll mig i butiken helt enkelt.
Inget speciellt hände, en riktigt full finne kom in och frågade efter ett snus som vi inte hade, ett par korkade somalier trodde att det var vi som hade deras bil som var på verkstaden bredvid, jag brände några lussebullar, jag fick en jävla smitning -såg t.o.m när den dumma faan burnade iväg!.. Ja, mer än så har det inte varit!

Jag slutade klockan 15 och åkte hem, lönen har kommit det var verkligen i rättan tid för jag var ramren. 17 000 går tydligen åt på en månad. I blame the damn christmasgifts!
Den här månaden blir det spara som gäller, Åre, försäkring och klapp till Drew är det som jag räknat med denna månaden och Olson ska ha 400 kr också! -Shit, ångest! Det hade jag glömt...

Planer idag då? Skulle till Lidingö egentligen men finner ingen som helst ork till det. Blev medbjuden på bowling också men nej tack & inte bio heller. Jag är för trött för att vara social!
Det blir en mysig middag med familjen i åkermyntan kanske några kalla öl på det och en mysig hemmakväll, vad sägs om det? Lät inte det helt sjukt nice!??
Jag börjar klockan 8 imorgon bitti om inte Danni ringer och säger att han vill jobba, vilket jag tvivlar på. Så det gäller att försöka ta det lugnt ikväll.
Per-Tomas håller på att ladda ner "Mysteriet på Greveholm" till mig nu också så jag får den antagligen imorgon. Det kommer nog inte gå en kväll utan att jag kollar på den babyn alltså. P-T är en räddare i nöden, indeed!

Nu kom mammsen och Lajzan från julshopping så ska krama på mammsen lite! -Eller nej för dom ska slå in mina paket så får vänta med det men men... Måste iaf kissa så ciao!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0