It's all just an act

Jag kom precis på vad för bild alla egentligen har av mig, vänner och bekanta! Ja, alla i princip...
Att jag ständigt skulle vara kåt och ligga med vad som helst? Är det verkligen så folk tänker? I så fall är det ju något riktigt fel.

Okej att jag är lite pilsk av mig men det är ju inget som leder någonvart, jag har i princip levt i celibat det senaste halvåret om inte längre. Jag kan inte göra något med någon om jag inte någorlunda på lyset och när det väl gäller sen så vågar jag inte inte släppa in någon för mycket eftersom det gör så fruktansvärt ont att bli sårad och dessutom jämför jag alla med den perfektion jag än gång haft vilket gör att INGEN duger.
Den här bloggen är lite av ett gömställe där jag gömmer den jag egentligen är samtidigt som det är kul att ha senare.

Jag gick nyss tillbaka och kollade vad jag gjorde för ett år sen. Det är ganska tragiskt hur lång tid jag drivit runt och verkligen inte kunnat gå vidare. Arbetslös, olyckligt kär och inga som helst framtida planer.
Nu äntligen börjar saker och ting få en ändrig och jag börjar komma någonvart. Körkortet var väl det första steget och jobbet har jag nu, lägenhet är inte långt ifrån. Jag hoppas verkligen att saker och ting tar fart nu och att jag kan växa ifrån allt som jag så länge gått och grubblat över.

Att jag nu återigen börjat tjafsa med A är väl ganska onödigt och jag vet inte vad jag ska göra med det heller. Det kändes bra att slippa ha det problemet ett tag men inte ens jag är så dum att jag inte förstod att det skulle komma förr eller senare. Orken att engagera sig finns inte längre eftersom det alltid slutar likadant. Jag har gjort bort mig och det spelar ingen roll hur mycket jag vill ha det ogjort eller ångrar mig, det kommer alltid finnas där och det finns verkligen ingenting jag kan göra för att få det att försvinna.

Nu är det snart dags att åka och jobba, känns skönt att ha någonting att gräva ner sig i om jag ska vara ärlig.
Nu har jag iaf lättat mitt hjärta lite på den "offentliga bloggen", hoppas ni i fortsättningen tar min blogg med en nypa salt, det är trots allt bara en blogg...


Kommentarer
Postat av: Rainbow

Jag tycker inte att du är så. Jag tycker att du är rolig, omtänksam och söt. Du är ju min favvo Pinky! Sen att du diggar min rumpa är ju inte direkt något minus ;)

2007-12-28 @ 15:09:31
Postat av: Cecilia

haha spank you darling, du är bääääst!!

2007-12-29 @ 00:31:11
URL: http://ceciiliaa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0