Julmys

Tjenixen...

Idag har det varit en lång dag men den har fan gått snabbt.
Jag började sex imorse, jobbade till tio men stannade väl till elva. Jag åkte sen hem och sov till typ tre och då åkte jag till farmor. Ja, eller åkte runt i hela Sundbyberg Centrum först innan jag hamnade rätt. Jag åkte vilse även fast jag åkt den vägen en miljon gånger innan. Så bra är jag liksom, det är ett jävla skämt!
Anyways, jag möttes av en gosig Molle, lille kelgrisen men sen började vi iaf med en fika, rostat bröd, te och skinka sen gjorde vi våra kända mandelmasso-fikon-chokladbollar. Riktigt goda är dom men vi hade lite knas först med att smälta choklad fast det ordnade sig lyckligtvis till slut och de blev superfina och mumsiga. Efter det tog vi en paus och åt risgrynsgröt, sjukt gott tillsammans med julmust, lussebullar och mjölk. En salig blandning mellan sött och ... ja, must!
Efter lite pill på datorn var det dags för nästa sats, negerbollar. Ja, det är precis vad det heter, och de blev också superfina så nu har vi massor med julgodis minsann.



Lisa fisa ringde mitt i julbaket och var kissnödig, så hon ramlade förbi med en liten klapp till mig. En rosa topp och lite choklad som hon bakat själv. Hon är nog lycka i ett par skor min kikka...
Då var iaf klockan ganska mycket så vi for hemåt men inte fören jag hade åkt lite mer vilse, fråga mig inte hur jag lyckas men jag tror att jag tänker lite retarded ibland när jag svänger. Jag kör helt enkelt på känsla och jag har inte direkt känsla för att köra så det är därför det kör ihop sig.

Hem kom jag till slut iaf och det är snart dags för sängen. Ska kolla på Schwartzeneggers debutfilm, jävla skit! Inte en enda dvd som funkar i spelaren så får kolla på keffo-filmer. Det ultimata skulle vara att få kolla på Greveholm varenda natt men den har jag bara på datorn så det är piss! Jag ska önska mig den i julklapp tror jag, dock lite sent påtänkt... får nog snarare bli en sen julklapp till mig själv sen.
Går runt och tänker på den där julkalendern på jobbet ibland och blir assugen att kolla på den men sen blir det aldrig av, jag har iofs precis kollat på hela men det är bra skit, man blir glad av den helt enkelt.
Jaja, back to buiz, ska sova nu!

Fuck ya!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0