Kekkarpapor och Busselullar

Jag har varit hos Sandra ikväll, efter jag jobbat skjutsade jag Sebastian till Tensta Centrum sen vidare hem för att duscha innan jag studsade vidare till Drew.
Vi fick en peng av Ilona, sen gick vi till åkis för att införskaffa lite smått och lite gott. Pepparkakasdeg och saffran, samt lite mjölk och ciggisar till mamma 2.
Det är sjukt hur mycket skit man kan snacka på vägen till och från Åkis, oj oj oj!

När vi kom hem igen då hade Kimsan dykt upp och det var dags för lite mat, risgrynsgröt för att vara exakt. Mums med tomtens egna gröt. Vi snackade lite om Stefans nypiercade tunga och när jag sa att jag fick bananbedövning så frågad Lelle om dom daskade till mig med en banan i skallen då? Haha, jaa, jag vek mig av garv. Humor på hög nivå.
Efter gröt kommer bakning, det börjades med peppisar... Eller ja, det blev väl något dussin på två degar. Det slutade mest med att vi åt upp degen och Kim gjorde en gigantisk snorre. MOGET KIM!!!
Efter peppisar var det lussernas tur att bakas. Det blev hjärtan, stjärnor, snoppar(!) och vanliga bullar. Mums, vi hade några med russin och några med pärlsocker. Efter det satt vi ett tag och snackade skit innan jag var tvungen att gå hem för att inte skratta ihjäl mig åt Kims torra skämt eller somna på golvet. Jag är nämligen så sjukligt trött idag och jag vet inte varför.


På jobbet hade jag ingen tur alls, kaffet rann över i maskinen, kaffebönorna hade jag ut på hela golvet och sen har jag mest bara snubblat runt hela dagen och befunnit mig någon helt annanstans. Typ svarat på saker när folk inte ens frågat mig, glömmt hälften när jag skulle öppna... Ja, jag kan fortsätta men det känns lönlöst, de som känner mig vet hur klumpig jag kan vara och idag har hela dagen varit klumpig i stort sätt.

Snart ska jag lägga mig i sängen och kolla på Hundtricket, -antagligen världens bästa film! Jag känner bara kärlek till Alex i den filmen faktiskt. Ungefär varenda sak som kommer ut ur hans mur är klockrent.
Sayonara!

Kommentarer
Postat av: drew

schysst fettobild på mig, man ser ju kärlekshandtagen lite väl mycket :P

2007-12-06 @ 16:30:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0