Lastbilschafför?

Hejsan hejsan!

Jag vaknade klockan 11 idag, utvilad och pigg. Ringde Lajzan på dirr men inget svar där, ringde igen efter duschen men inget svar igen, ringde efter frullen men ICKE! Fjalar kom hem så jag drog med den stackaren till Kista istället. Hon klagade iofs inte så.. Men det skulle hon aldrig göra, hon bara gillar läget!
Vi kom dig, jag hittade sista klapparna sen kollade jag kontot och ja, det var då det blev shoppa av när jag såg hur mycket det var kvar. Ops!
Massor med tröjor, toppar, vantar, strumpor, fliece, linne mm, mm. Kärlek var det iaf. När jag kollade pengarna på kortet nästa gång så hade jag gjort av med bara (!) 3000 kronor. Jag var stolt över mig själv som trott att det var värre.
Jag och Malin hade iaf fått nog då och begav oss ner mot garaget och hemåt, trodde vi, men det saknades tre fucking kronor till parkeringen så det var bara att vandra upp igen, ta ut pengar och leta vidare. Jag hittade ett par mjukisar och en mössa, SEN bar det iaf av hemåt.



När vi väl kommer hem möts jag av en galen syster, Lajzan var rasande för att hon minsann inte fick följa med och att Malin hade fått en tröja och ett par strumpor på köpet gjorde inget bättre. Men men, jag förklarade att hennes telefon hade HIV och hon lugnade ner sig lite. Farmor och Palle var på besök också så det var mysigt men strax efter att jag fått lite mat i magen så kom Lajzan på att hon ville leka bilbrumma. Jaha? Vart ska vi då?... Ingen aning, fika?
Ja, det bar av mot Shell Tensta för en kopp varm choklad. Trevlans värre. Linda tyckte om alla där, speciellt Farhad som krossade rutor på en parkerad bil med Tändstift. Haha!
Lastbilschaffören (-btw, han är ett år yngre än mig och har lastbilskörkort, HELT SJUKT!) som jag snackar med varje gång han dyker upp hade varit inne och väntat på mig i tre timmar också, när jag inte dök upp så förklarade Farhad för honom att jag inte jobbade så han fick kolla mitt schema och lämnade en lapp där det stod "Cissi vill du ta en fika med mig?" och sen hans nummer. Gulligt värre, Roger, min chef, hade sett den och kastat den i papperskorgen så Anne fick smyga upp den. Farhad sa att han var sotis, men vad vet jag. Sjukt är det iaf, det blir ett och annat ragg när man är blond på Shell iaf, det är ett som är säkert det...
Jag får fortfarande sms av guldtandsmaffian även fast jag inte svarar på dom. Han ger sig inte alls, usch och fy! Någon gång ska han väl ge upp också, jag är bara orolig att han ska dyka upp när jag jobbar imorgon :( ... Jag vet inte ens vad han heter. Eller, jag vet inte vad någon av dom heter!



När vi varit på Shell iaf så åkte vi vidare mot Hässelby och Statoil 24. Vi hängde med Johan ett tag först på Ica-parkeringen sen drog vi till macken och köpte chips, dip och cola. Efter det åkte vi hem och kollade på HITCH. Nu har jag tagit en snabb dusch och ska snart gå och sova. Öppnar imorgon igen med Danni så det gäller att inte vara helt väck!

God natt alles!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0