Mysteriet på Shell

Hejsan hoppsan!
Nu kom jag hem från jobbet nyss, känns som det är Måndag ffs. Jag fick jobba helt själv hela dagen och det var verkligen DÖTRISST! Trodde jag skulle dö av trisstess! Läste nog alla tidningar som gick att läsa och det var t.o.m nära att jag började läsa de tidiningarna på översta hyllplanen men jag behärskade mig.
Farhad kom strax efter två och jag fick veta att han blivit hotad med pistol och kniv av några äcklig ziggisar kvällen innan. Usch och fy! Han hade varit livrädd men slog tydligen till killen sen kom polis och lite sånt.

Igårkväll innan jag somnade så kollade jag på nynerladdade Mysteriet på Greveholm. Det är så jävla bra alltså, haha! Till slut gick jag iaf och la mig då blev jag trakkasserad via sms av Johan och Linda som senare dök upp och hoppade ner i min säng. Ja, mysigt värre! Förutom att jag ville sova, men men!

Somnade gjorde jag till slut och imorgon ska jag öppna med Danni. Jag måste verkligen vara i tid och se "proper" ut för den här kontrollen är tydligen väldigt viktig. Vilken jädra press jag känner just nu!

Nu ska jag fortsätta kolla på Greveholm!

Kommentarer
Postat av: lajzan

jaa fan vad sur du blev när vi kom :p

2007-12-09 @ 19:06:51
URL: http://lindaarnblom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0