Partytrick

Det har varit en riktig dryg dag på jobbet idag, jag var inte ens bakis...
Segt segt segt, och återigen SEGT. Inget spännande hände och inga roliga kunder. Jag fick iofs blommor, det var skoj fast aa. Nej, ändå inte! Mammsen och pappsen kom på besök, inte heller speciellt kul.



Aja, Olson var precis här och hämtade bilen. Dom ska som vanligt dricka sprit ikväll, dumskallar! Jag ska väl sova, men nu först ska jag rå om mig själv. En lång varm dusch och raka benen, dom ska bli lena som babyrumpor, eller ännu värre som Valkyrias rumpa. Jo, tjena! Det är nog omöjligt förresten.

Jag kollade på lite filmer från igår och Olson hade för sig något form av partytrick med P-T som gick ut på följande sätt!




Det finns många olika partytrick alltså. Olson visade ett annat där han klunkade i sig en Smirnoff på tre klunkar med hjälp av ett sugrör. Skittufft, pappa skulle testa samma sak men spillde ner sig själv ganska hårt.
Man kan ha jäkligt skoj på fyllan, själv har jag inget eget partytrick tror jag, inget som är speciellt kul som Olsons, -man kanske ska lära sig göra så här...



Det kanske tar sin lilla tid att få in snitsen men det kan ju inte vara helt omöjligt!?

Kommentarer
Postat av: Charming man

God jul! :)

2007-12-22 @ 16:42:09
URL: http://failures.blogg.se
Postat av: Cecilia

Detsamma detsamma!

2007-12-22 @ 17:14:51
URL: http://ceciiliaa.blogg.se
Postat av: Valkyria

Min röv rockar!

2007-12-23 @ 15:10:47
Postat av: olson

tycker vem?eller vilken?????

2007-12-24 @ 01:56:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0