Stalker/Julklappar

Nu har vi kollat på Kalle, käkat oss mätta och öppnar paket, päronen super sig själva under bordet och snackar en jävla massa skit, Malin spelar antagligen X-box eftersom hon både fått en ny kontroll och ett nytt spel. Lajzan leker med sin nya mobil och jag är för tillfället väldigt fundersam.



Idag efter frukosten (ingen fick mandeln) så brummade jag och Malin till Vällingby i mammsens nya bil. Jag skulle hitta ett paket till Sandrew och köpa ett cd-fodral till mammsen. Jag var inne lite här och lite där men hittade det bästa inne på Glitter. Ett nit-liknande armband och ett par supertuffa örhängen med stjärnor på. Jag tyckte det var lite i Sandrews stil och det tyckte även Malin så hoppas att Drewie blev nöjd själv.
Efter det åkte jag hem och då behövde Lajzan halstabletter och Pappa säckar så jag drog på Lajzan kläderna för att åka och hälsa på Danni och Anne på Shell. Jag slog typ TRE flugor i en smäll, perrrrrrfect!
När vi kom dit berättade Danni att en viss lastbilschafför hade kommit in och indirekt hotat honom, han hade sagt att han hade ganska grymma kompisar och sagt saker i stil med att "det är jobbigt när kompisar är intresserade av samma tjej" och "är vi vänner eller ovänner?". FAST VA!?
Det känns asjobbigt, jag vill verkligen inte mer än vara vän med den människan och efter det här blir jag glad om jag slipper se honom överhuvudtaget. Danni skulle försöka fixa det här, annars får jag ta den smällen och berätta det själv men det är det värsta jag vet att såra folk men wtf, det här börjar gå överstyr.
Det här är inte det enda som är oroande, usch alltså! Leave me alone...



Anyway, farmor, Palle, mormor och morfar kom samtidigt hit och ja vi satte väl oss i stort sätt på en gång och kollade på Kalle, sen åt och sen fick jag vara tomte och dela ut alla paket.
När jag sen själv öppnade mina paket kändes det lite som en spark i arslet. Paketen bestod mest av stekpannor, tekokare, glas och ljus. Så där ja, det kändes lite som det är dags att flytta ut nu. Som pricken över i:et så berättade Palle att han känner en som vill hyra ut sina lägenhet i Sundbyberg så vi får väl se om det leder någon vart. Der skulle ju inte vara helt fel att ha en lägenhet där, det är ju riktigt nära till allt.
Ja, tillbaka till Juleklappsen, jag och Lajzan köpte precis samma sak till varandra, en t-shirt med texten "Oh, no money. Must call daddy!" på. Vi känner varandra så bra så.
Jag fick även ett par snowjoggers, en Peak Performance tjocktröja, presentkort, ett halsband, örhängen och lite annat smått och gott. Jag är nöjd med allt och det känns som en mysig och lyckad jul.




Jag har inte längre några höga förväntningar över ju eftersom den alltid slutar med att man inte har ett skit att göra och gamlingarna blir så runda om fötterna att de rent ut sagt blir spydiga och lite smått äckliga. Jag älskar dom ändå men imorgon ska jag jobba så jag blir ju tacksam om dom lämnar mig ifred när jag går och lägger mig lite senare.

Efter julklappsöppningen ringde jaf iaf Lisa som äntligen fått en ny lur. Vi snackade lite om Åre och att det är så fruktansvärt svårt att ragga fucking folk att få med. Men vi ska iaf åka bil dit och jag har frågat Andreas gånger två. Den ena sa "Nej, det är för bratigt" och den andra sa kanske. Vi får se, om det nu skulle vara att någon är intresserad så får man ju gärna ta med sig någon/några. Vi har tre platser över i bilen och fyra i lägenheten så kom igen nu. Det är Åre under en riktig festvecka.. KÖR BARA! Vem fan bangar på skidåkning och festande, det kan inte finnas många?

Nej nu ska jag väl typ lägga ut bilder och gosa med Fanny!
Merry Dickmas!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0